Diana Şoşoacă, acuzaţii grave după ce soţul ei a fost implicat într-un scandal uriaş: “L-au dat cu capul de uşă”

Iancu Andreea 13.12.2021, 16:05
Diana Şoşoacă, acuzaţii grave după ce soţul ei a fost implicat într-un scandal uriaş: “L-au dat cu capul de uşă”

UPDATE 16:02 – Veste de ultima oră pentru soțul Dianei Șoșoacă! Partenerul de viață al senatoarei a primit control judiciar până pe data de 10 februarie.

Dumitru Silvestru Șoșoacă este acuzat că ar fi lovit un polițist. Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al soției sale. Avocatul acestuia spune că măsura va fi contestată.

– Știre inițială –

Diana Șoșoacă este implicată într-un nou scandal, care îl are printre protagoniști și pe soțul ei. Senatoarea aduce acuzații grave și este pregătită să facă dreptate. De curând, aceasta a povestit că soțul ei ar fi fost agresat de polițiști, într-un conflict care a izbucnit în prezența unei televiziuni internaționale. Oamenii legii fac cercetări și au deschis inclusiv două dosare penale în urma acestor evenimente.

Soțul Dianei Șoșoacă, agresat de polițiști. Senatoarea a povestit cum a fost posibil

Diana Șoșoacă și soțul ei sunt implicați într-un nou scandal. Senatoarea a fost nevoită să acționeze și a apelat la sprijinul autorităților, apelând numărul de urgență 112 pentru a se apăra. Conflictul ar fi pornit de la echipa de filmare a unei jurnaliste de la televiziunea italiană Rai 1, căreia trebuia să îi ofere un interviu.

Pe scurt. S-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnaliști care se pretau a fi din Italia, a povestit Diana Șoșoacă unor jurnaliști români.

Parlamentarul independent susține că mai multe lucruri nu au fost respectate. Potrivit politicianului, „datele prin care noi am stabilit interviul, adică să răspund la 3 întrebări, să se desfășoare în limba română, cu traducere din partea doamnei Marinescu”. De asemenea, principala problemă a Dianei Șoșoacă a fost escaladarea conflictului până la agresarea fizică a soțului său.

Și am fost nevoită, pentru că doamna jurnalistă Lucia Goracci a început să urle și să amenințe că o să cheme ambasada și o să-mi arate ea mie, ce-o să-mi facă. Am solicitat intervenția 112, este totul filmat, a venit poliția. Doamna Goracci, între timp, a ieșit, a plecat. Am rămas cu ceilalți doi, un cameraman care a zis că e de origine sârbă și încă unul care nu știu ce făcea, de origine turcă. Ei vorbeau în engleză, de aceea am și sunat la 112, zic, dacă sunteți de la Rai Uno de ce nu vorbiți în italiană?

Diana Șoșoacă, acuzații grave după ce ea și soțul său au fost implicați într-un scandal
Diana Șoșoacă și soțul său

Senatoarea a povestit cum polițiștii au ajuns la cabinetul său de avocatură, însă a rămas surprinsă să observe că oamenii legii l-au atacat pe soțul său în loc să rezolve conflictul iscat între Diana Șoșoacă și echipa de jurnaliști italieni.

A venit poliția, i-am prezentat pe scurt cazul. În timp ce vorbeam, că eram și pe LIVE, pe înregistrare, a mai venit o echipă de polițiști, care a deschis ușa locuinței mele, și în acel moment i-au făcut culoar doamnei jurnaliste, care s-a întors filmând, a intrat efectiv în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat poliției s-o dea afară.

A filmat înăuntrul casei mele fără acordul meu, da, e proprietatea mea, e cabinetul meu de avocatură, este proprietatea mea personală, și am spus scoateți-o afară, dați-o afară. Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul, deci am două lovituri, una aici, una la picior, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care cei doi vorbeau cu poliția. Deci cum puteam eu să-i sechestrez pe cineva care vorbea cu poliția?

Și am spus vă rog frumos scoateți-o afară. În momentul în care ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a spus dacă voi nu o dați afară din proprietatea mea, din proprietatea noastră, o dau eu, că deja se repede la soția mea, a pus mâna pe ea.

Și în momentul ăla poliția, în loc s-o ia pe ea să o dea afară, trei polițiști au sărit pe soțul meu, l-au imobilizat și l-au dat cu capul de ușă și i-au băgat mâna în gât. A avut 4 sau 5 secunde în care și-a pierdut cunoștiința, el nu știe în acel moment ce s-a întâmplat, a declarat Diana Șoșoacă.

Polițiștii au transmis o reacție la aceste acuzații. Reprezentanții oamenilor legii fac precizări importante

Poliția a transmis un comunicat oficial, în care a precizat faptul că există două dosare penale care au fost întocmite în urma acestor evenimente. Ancheta polițiștilor a stabilit că oamenii legii trebuie să analizeze toate datele pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, dar și în urma acuzațiilor de ultraj, care trebuie dovedite.

În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt, se indică în comunicatul poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...