Diana Dumitrescu, scandal monstru cu o vecină. A fost nevoie de intervenția Poliției

Anca Manolica 06.10.2022, 08:05
Diana Dumitrescu, scandal monstru cu o vecină. A fost nevoie de intervenția Poliției

În ultima vreme, Diana Dumitrescu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, dar a rămas activă, în schimb, pe rețelele sociale, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Recent, aceasta s-a trezit cu poliția la poartă, după o ceartă aprigă cu vecina. Iată ce a povestit vedeta!

Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină

Diana Dumitrescu este o persoană activă în mediul online, acolo unde le împărtășeste fanilor săi ceea ce se întâmplă în viața ei. Deși cu toții o știm o persoană calmă, cu zâmbetul pe buze și  la locul ei, de această dată, actrița a trecut prin niște momente ceva mai tensionate. Aceasta a intrat într-un adevărat scandal cu o vecină. Descoperă, în rândurile de mai jos, ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul.

Fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa de la Antena 1 a fost scoasă din sărite de o vecină, iar situația dintre ele a degenerat până în punctul în care Diana Dumitrescu s-a trezit cu oamenii legii la poartă. Potrivit dezvăluirilor acesteia, totul a pornit de la faptul că și-a parcat mașina în dreptul porții de acces a vecinei, deranjând-o pe aceasta. Și asta în ciuda faptului că și-a cerut scuze de la ea de mai multe ori.

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția. I-am zis: „Faceți doamnă poză la mașină și chemați poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc””, a povestit Diana pe Instastory.

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu

Femeia a încercat să o și filmeze

Dar până la sosirea oamenilor legii, Diana Dumitrescu spune că a rezistat cu greu să nu treacă și la fapte, fiind pusă la încercare de vecina sa. Aceasta spune că femeia a încercat să o enerveze și să o intimideze, filmând-o, gest care a enervat-o la culme pe blondină.

„Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...