Diana Dumitrescu anunță că nu mai încearcă să slăbească. „Mă mulțumesc cu celulita mea” (Exclusiv)

Stan Filon 01.12.2022, 14:34

Diana Dumitrescu anunță că nu mai încearcă să slăbească. Actrița a spus că s-a săturat să mai fie la dietă, așa că renunță să-și mai chinuie corpul. A ajuns la concluzia că se mulțumește cu trupul cu care a înzestrat-o natura, așa că nu vrea să mai sufere, după cum a declarat în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Diana Dumitrescu anunță că nu mai încearcă să slăbească

Actrița Diana Dumitrescu (39 de ani) a defilat, zilele trecute, pentru tânărul creator de modă Denis Predescu, în cadrul evenimentului Soirees de la Mode 29, organizat de Alin Gălățescu, ocazie cu care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri. Actrița în vârstă de 39 de ani a mărturisit că se simte bine în pielea ei și că a renunțat la diete.

„Am defilat pentru Denis Predescu, a fost una dintre cele mai piperate experiențe pentru că am avut o rochie destul de decoltată în zona aceasta. Am purtat o rochie foarte îndrăzneață. Dacă eram obișnuită cu decolteurile din partea de sus sau cu fuste mini, de data asta rochia a fost decoltată pe zona inghinală foarte tare și am avut un pic de emoții, ca să spun drept, pentru că era cumva… Aproape de 40 parcă nu îți mai vine așa să te expui, hai că la plajă mai e cum mai e, așa, pe scenă, dar cum să zic atitudinea contează și cred că am atras privirile în sus, nu în jos, ceea ce e un lucru foarte bun”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Playtech Știri. 

Diana Dumitrescu anunta ca nu mai incearca sa slabeasca
Diana Dumitrescu anunta ca nu mai incearca sa slabeasca

„De ce să mă chinuiesc, de ce să-mi chinuiesc sufletul”

Actrița Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi, cu care are un băiețel în vârstă de 3 ani. După sarcina, actrița s-a luptat cu kilogramele în plus și a făcut eforturi majore pentru a-și recăpăta formele de odinioară. A ajuns la greutatea dorită cu ajutorul unui nutriționist, însă este decisă să renunțe la diete. 

„Am obosit sincer. Mi-am dorit foarte tare să mai slăbesc și am slăbit cu ajutorul Ancăi, am rămas la aceleași kilograme, aș vrea să mai slăbesc, dar nu mai vreau să mai țin dietă, nu mai pot după atâția ani de diete. Așa că mă mulțumesc cu trupul meu, cu burtica mea, cu colăceii mei, cu celulita mea.

Mi-a dat de mâncare acest trup atâția ani, jucând prin toate telenovelele și defilând și fiind subțirică, nu mai vreau. Deci mă iubesc așa cum sunt. Soțul meu mă iubește și îmi spune în fiecare zi că sunt frumoasă și când sunt îmbrăcată și când sunt dezbrăcată. Așa că nu văd de ce să mă chinuiesc, de ce să-mi chinuiesc sufletul”, a declarat, pentru Playtech Știri, Diana Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...