EXCLUSIV

Diana Bișinicu, despre titulatura de „cântăreața preferată a lui Gigi Becali”. „Am cântat pe scenă cu el” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.09.2021, 16:37
Diana Bișinicu, despre titulatura de „cântăreața preferată a lui Gigi Becali”. „Am cântat pe scenă cu el” EXCLUSIV

Prezentă la multe evenimente la care a participat și Gigi Becali, și poate dat fiind faptul că este aromâncă, artista a ajuns să fie considerată preferata latifundiarului din Pipera. Doar că, de ceva vreme, aceasta nu a mai fost invitata patronului de la FCSB.

„Am cântat și cu el, i-am dat microfonul”

Diana Bișinicu a cântat de mai multe ori pentru Gigi Becali. S-au cunoscut personal, a fost la el la palat și chiar i s-a propus să-i cânte în campanie, atunci când patronul de la FCSB era implicat în politică. De aici, i s-a tras titulatura că ar fi ”cântăreața preferată a lui Gigi Becali”.

Artista spune însă că Gigi nu i-a dat niciodată de înțeles acest lucru. ”Mie nu mi-a zis niciodată asta, am cântat și cu el, i-am dat microfonul”, a mărturisit artista pentru impact.ro. Diana ne-a mai spus că nu a mai cântat însă de ceva vreme, dinainte de pandemie, pentru Gigi Becali.

”Noi, între noi, aromânii, agreem muzica noastră, ni se umple sufletul de bucurie indiferent cine cântă”, a adăugat aceasta.

Și-a prezentat verighetele la târgul de bijuterii de la Vicenza

Artista s-a întors, recent, de la cel mai mare târg de bijuterii din Europa și, ne spune aceasta, afacerea sa cu verighete îi merge foarte bine, chiar dacă nu ca-n anii precedenți.

”Sunt foarte aglomerată cu magazinul, toată vara așa am fost. Normal că nu ca-n ceilalți ani, înainte mergeam la toate târgurile, erau vreo șapte numai în București și altele și-n țară. Am fost, recent, la cel mai mare târg de bijuterii din Europa, de la Vicenza”, ne spune aceasta.

Diana Bisinicu, despre titulatura de cântăreața preferată a lui Gigi Becali”
Diana și fiica sa, Riana

Fiica sa pe post de…cameraman

Deși afacerea îi merge bine, Diana nu a renunțat nici la marea sa pasiune, muzica. Și, spune ea, chiar nu are motive să se plângă de lipsa concertelor, unde cântă muzică grecească, sârbească și machedonească. Iar fiica sa o însoțește la concerte:

”Înainte am avut un concert la Iași, am fost împreună cu ea, cu avionul. Mă filmează, mă întreabă dacă a fost ok. La Herculane la fel, singură și-a luat telefonul să mă filmeze, și a ținut minte că pentru story trebuie să-l țină în picoare”.

Cu toate acestea, artista mărturisește că fiica sa nu e chiar așa de pasionată de muzică: ”Am lansat o piesă amândouă, la final a cântat și ea o strofă. Dar nu e pasionată să cânte”.

Mama a făcut balet de perfomanță, fiica vrea să fie gimnastă

Marea pasiune a Rianei, fiica Dianei Bișinicu, este însă gimnastica. Micuța vrea să fie o campioană și face acest sport cu o fostă campioană.

”Marea sa pasiune e gimnastica, nu știu ce va ajunge, face cu o fostă campioană, Doina Stăiculescu. Îi place foarte mult. Eu zece ani am făcut balet, de performanță și e foarte greu. Și ea a făcut balet în grupa mijlocie, dar nu i-a plăcut foarte mult, a vrut la gimnastică”, a adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe