Dialog șocant la Vorbește lumea: „A reușit să fie panaramă și fără să fie cântăreață”. Ce vedetă a fost șifonată în direct, la PRO TV

Iancu Andreea 15.07.2021, 13:09
Dialog șocant la Vorbește lumea: „A reușit să fie panaramă și fără să fie cântăreață”. Ce vedetă a fost șifonată în direct, la PRO TV

Ediția de astăzi a emisiunii „Vorbește lumea” a stârnit reacții neașteptate din partea lui Cove. Prezentatorul emisiunii a fost martorul unui dialog șocant, între o invitată și una dintre asistentele de la Pro TV. Vedeta, pe care fanii producției o urmăresc zilnic pe micile ecrane, a ieșit destul de șifonată în urma schimbului de replici.

Dialog șocant la „Vorbește lumea”. O vedetă a fost șifonată în direct

Matinalul „Vorbește lumea” de la Pro TV a surprins telespectatorii în cadrul ediției de astăzi, după ce un dialog șocant, între două vedete, a avut loc în direct. Pentru că în această vară echipa s-a extins, au apărut noi rubrici incitante pe parcursul emisiei. Una dintre prezențele care aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor, dar și celor prezenți în platou este Anisia Gafton. Celebra actriță de stand up comedy a fost prezentă în platoul emisiunii în ultima perioadă pentru a aduce un plus de bucurie prin glumele sale. Totuși, momentul său de „roast” s-a transformat într-un dialog șocant, în care prezentatorul de la „Vorbește lumea”, Cove, a reacționat.

Anisia Gafton a luat la rost, pe parcursul acestei săptămâni, pe fiecare dintre prezentatorii emisiunii, iar în ediția de astăzi i-a venit rândul asistentei TV care prezintă vremea, Francisca. Printre glumele spuse la adresa frumoasei brunete, Anisia a strecurat și unele extrem de deplasate și răutăcioase, motiv pentru care inclusiv Cove s-a arătat deranjat. Prezentatorul de la „Vorbește lumea” a părut extrem de stânjenit din cauza glumelor Anisiei, pe care a încercat să o determine să își încheie mai repede momentul, scăpând astfel de situația incomodă.

Francisca a reușit să fie panaramă și fără să fie cântăreață, a afirmat Anisia Gafton în timpul momentului său de roast.

Dialog șocant la Vorbește lumea
Anisia Gafton a luat-o la rost pe Francisca, asistenta emisiunii

Sezonul estival a adus o formulă extinsă a matinalului de la Pro TV

După ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, locul prezentatoarei la „Vorbește lumea” a fost înlocuit de Lora. Totuși, și vedeta a decis să se retragă din platoul emisiunii și să revină la marea sa dragoste, muzica, astfel că prezentatorul Cove a rămas pentru o perioadă fără parteneră de emisie. Recent însă acestuia i s-a alăturat o gașcă de vedete.

Alături de actor a venit la cârma emisiunii Sore, în timp ce alte nume importante din showbiz-ul românesc au venit în echipa de la Pro TV. Francisca și Viviana Sposub au reluat rubricile pe care le prezentau în trecut, iar lor li s-a alăturat Theo Rose și cuplul de la Pro FM, Coțofană și Veve. Împreună, în formula estivală, speră să aducă bucurie telespectatorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...