Diagnosticul care a pus-o pe jar pe Emily Burghelea. Vedeta este la un pas să renunțe la televiziune

Ana Anitoiu 12.08.2022, 11:22

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, recent, și a primit un diagnostic care a pus-o pe jar. Vedeta este la un pas să renunțe la televiziune, pentru o perioadă de timp, după vestea ce i-a fost dată de medici.

În ce stare a ajuns Emily Burghelea la spital

Emily Burghelea abia și-a reluat cariera în televiziune, după ce a devenit pentru prima dată mamă. Vedeta prezintă emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV, alături de Majda şi Cosmina Păsărin, după ce Adela Popescu a renunțat la acest proiect și a devenit co-prezentatoare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, alături de Cabral.

Însă, recent, vedetei i s-a făcut rău și a fost nevoită să plece din emisiunea „Vorbește lumea” și să ajungă de urgență la spital. Emily Burghelea avea stări vomitive și de leșin, iar medicii i-au pus diagnosticul numaidecât.

Diagnosticul care a pus-o pe jar pe Emily Burghelea
Emily Burghelea

Ce diagnostic a primit Emily Burghelea

Când a aflat ce se petrece, de fapt, cu ea, prezentatoarea Emily Burghelea, în vârstă de 23 de ani, a spus că a trecut de la agonie la extaz. Vedeta a fost anunțată că este însărcinată din nou. Ea a devenit pentru prima dată mamă pe 9 aprilie, când a născut o fetiță.

„Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune, de urgenţă la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile şi stările de leşin anunţau, de fapt, că familia noastră se măreşte!! Bebe nu ştia ce să mai facă, ca să ne dăm seama că este acolo”, a anunțat Emily Burghelea pe rețelele dociale.

„(Către partenerul ei de viață, n.r.) ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii. Sunt însărcinată! O să mai avem un copil!”, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Înainte de a deveni mamă pentru prima dată, Emily Burghelea a colaborat cu trustul Intact pentru „Acces Direct”, de unde, în cele din urmă, a demisionat. Recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ea a spus că prezentatoarea acestei emisiuni, Mirela Vaida, a fost „falsă și duplicitară” pentru ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...