Dezvăluirile ultimului transfer al FCSB. „Toată lumea de la mine de la țară m-a sunat”

Marian Cărăvan 03.08.2020, 15:17

Trei transferuri a realizat momentan FCSB pentru viitorul sezon competițional. Câștigătoarea Cupei României a început de ceva vreme campania de achiziții, iar numele de pe lista lui Gigi Becali încep să fie bifate.

Noul fotbalist transferat de FCSB, asaltat cu telefoanele de toți cunoscuții săi

După Marius Briceag și Sergiu Buș, la echipa patronată de Gigi Becali a venit și Alexandru Buziuc, de la Academica Clinceni. Atacantul de 26 de ani a făcut senzație printre cunoscuții săi cu transferul la echipa roș-albastră. Acesta se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni.

„Toată lumea de la mine de la țară m-a sunat: «Mamă, mamă, ce mișto!». «Ce tare, bă, cum e nea Gigi?!», «Cum e cu nea Gigi, ce ți-a zis?». Eu am vorbit cu dânsul după ce-am semnat.

Mi s-a părut un om foarte bun. Mi-a vorbit foarte frumos. Mi-a spus că are multă încredere în mine și vrea să le dea peste nas tuturor. Că trebuie să muncesc și mi-a zis că vrea să mă ajute să câștig bani”, a spus Alexandru Buziuc, pentru GSP.ro.

Alexandru Buziuc, transferat la FCSB Sursa foto: Facebook FCSB

A venit la FCSB liber de contract

Alexandru Buziuc se afla la final de contract cu Academica Clinceni, echipă pentru care în actuala stagiune a bifat 37 de meciuri și a marcat cinci goluri.

Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”, a spus Alexandru Buziuc după semnarea contractului.

Alexandru Buziuc se afla deja pe lista lui patronului Gigi Becali, iar acum are șansa de a juca la FCSB. Tot de la Academica Clinceni, Becali îl mai vrea și pe Alexandru Albu.

La începutul sezonului, nu mă gândeam la un asemenea transfer. Voiam doar să-mi fac treaba. Prima dată m-a sunat un prieten, șoferul autocarului, și mi-a spus că se vorbește despre mine la televizor. Eu i-am spus: ”Stai, că nu știu, o să vedem”. Apoi, totul s-a întâmplat foarte rapid, s-a rezolvat foarte repede”, a spus atacantul transferat săptămână trecută de FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe