Dezvăluirile Ginei Pistol despre intimitatea cu Smiley. ”Sunt maniacă”

Rădulescu Valentin 17.07.2020, 09:44

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară. Așadar, mulți așteaptă să vadă cum decurge relația lor și ce planuri au pe viitor, iar de curând Gina a dat mai multe detalii despre intimitatea cu Smiley.

Gina Pistol, despre intimitatea cu Smiley

Carismatică prezentatoare a făcut de curând mărturisiri despre viața alături de iubitul ei, Smiley. Cei doi sunt împreună din luna martie a anului 2017, iar lumea îi îndrăgește din ce în ce mai mult, sperând ca într-un final să ajungă în fața altarului. De curând, Gina Pistol a povestit într-o emisiune televizată că ține foarte mult ca totul să fie curat în casa iubitului ei, iar astfel face curat și câte 7 ore.

„Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet (n.r.: printre acestea se numără și intervenția în cadrul emisiunii lui Selly de pe YouTube, când Smiley le-a întrerupt discuția). Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă”, a spus Gina Pistol la Acces Direct.

Dezvăluirile Ginei Pistol despre intimitatea cu Smiley. ”Sunt maniacă”
Dezvăluirile Ginei Pistol despre intimitatea cu Smiley. ”Sunt maniacă”

Gina Pistol face tot ce e mai bun pentru Smiley

Gina Pistol a mărturisit că vrea ca Smiley să se bucure din plin de tot ce îi place, mai ales de mâncare. Așadar, frumoasa prezentatoare a sunat persoane cunoscute pentru învăța rețelele favorite a lui Smiley. De astfel, Gina a povestit că nu vrea ca Smiley să o ajute în bucătărie, deoarece, spune ea, se descurcă mai bine.

„În pandemie, i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite

Prietenul meu mai vrea să mă ajute din când în când, însă, îmi dau seama că efortul ar fi dublu, pentru că trebuie să strâng și după el. Și zic: Lasă, mai bine fac eu. Și voiam să audă și el… Sinceră să fiu: Cartofii prăjiți. Ambele (n.r.: și să-i mănânce, și să-i pregătească). Sunt foarte ușor de făcut, plus că te bucuri de ei, imediat ce îi iei din tigaie, adică nu stai să îi bagi la cuptor, să stai să toci legumele ca la alte preparate (…). Și mai mănânc, îmi place foarte mult mămăliga cu brânză, cu telemea de capră” a mai spus Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe