Dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf. ”Și-a jefuit familia”. Ce ar fi făcut pentru noua amantă

Antonia Iacobescu 30.10.2021, 14:36
Dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf. ”Și-a jefuit familia”. Ce ar fi făcut pentru noua amantă

Ies la iveală detalii șocante despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sunt aproape trei săptămâni de când antrenorul de la CSU Craiova a anunțat public că va divorța de impresară. Motivul ar fi amanta tinerică a lui Reghe, Corina Caciuc.

Dezvăluiri uimitoare despre Laurențiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf a declarat că mariajul cu Prodanca s-a încheiat, mai multe detalii din viața amoroasă a acestuia au ieșit la iveală. Conform unui jurnalist de la Strict Secret, antrenorul ar fi avut amantă încă din anul 2017, după ce a cunoscut-o în timpul unei petreceri care a avut loc în Dubai.

Anamaria Prodan a avut și un cuvânt de spus în legătură cu aceste informații apărute în presă. Într-un interviu pentru protv.ro, impresara a ținut să precizeze că nu o interesează de când avea soțul său amante.

‘Habar nu am, nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.’ a spus Prodanca.

Anamaria Prodan: ”Și-a jefuit familia”

Mai mult de atât, impresara a mai adăugat că va merge în instanță pentru problemele financiare apărute după separarea de Laurențiu Reghecampf.

‘Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.

Din afară, pare că Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru, a mai completat vedeta.

Laurenţiu Reghecampf și-a văzut copilul doar 10 minute în 8 luni

Anamaria Prodan este foc și pară, deoarece Laurenţiu Reghecampf pare să fi uitat de propriul fiu. Cunoscuta impresară a dezvăluit că antrenorul de fotbal abia l-a mai văzut pe Bebeto în ultimele opt luni.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, spunea Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe