Dezvăluiri tulburătoare făcute de primul soț al Stelei Popescu. „A fost iubirea mea”. Ce a făcut, împreună cu actuala nevastă

Andreea Bisinicu 24.11.2020, 08:57
Dezvăluiri tulburătoare făcute de primul soț al Stelei Popescu. „A fost iubirea mea”. Ce a făcut, împreună cu actuala nevastă

Dezvăluiri tulburătoare făcute de primul soț al Stelei Popescu. „A fost iubirea mea”. Ce a făcut, împreună cu actuala nevastă. Adevărul a ieșit, în sfârșit, la iveală.

Ce dezvăluiri a făcut primul soț al Stelei Popescu, la trei ani de la moartea actriței

23 noiembrie 2017. O zi pe care România nu o va uita niciodată. Atunci pleca dintre noi Stela Popescu, marea doamnă a teatrului românesc, o artistă precum puține se mai nasc, în zilele noastre. Actrița a suferit un accident vascular cerebral masiv, cu numai o lună înainte de a împlini 82 de ani.

La trei ani de la moartea Stelei Popescu, Dan Puican, fostul soț al actriței, și actuala sa parteneră de viață i-au organizat un parastas regretatei artiste, sâmbătă şi duminică la Biserica de pe Strada Batiştei din Bucureşti.

„I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă. Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a declarat regizorul Dan Puican pentru Click!

Regizorul Dan Puican a organizat un parastas de trei ani in memoria primei sale sotii, Stela Popescu
Regizorul Dan Puican a organizat un parastas de trei ani in memoria primei sale sotii, Stela Popescu

Conform sursei citate mai sus, fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian a lipsit de la parastasul mamei sale. Se pare că femeia nu i-ar fi făcut nici separat o pomenire celei care a crescut-o şi căreia i-a lăsat şi toată averea.

Stela Popescu şi regizorul Dan Puican au divorţat în 1969, când actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de textierul Mihai „Puiu“ Maximilian. Acesta a încetat din viaţă în 1998, după ce a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit, regizorul Dan Puican a povestit că rămăsese, după divorț, în relații foarte bune cu prima lui soție, despre care spune că a fost marea iubire a tinereții sale.

Sursa foto – click.ro

Urmăriți Impact.ro și pe