Dezvăluiri tulburătoare despre relația dintre Florin Piersic și Angela Similea. ”Ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”

Iancu Andreea 10.07.2020, 15:18

Sunt două figuri emblematice pentru perioada anilor ’70-’80. Angela Similea este o cântăreață talentată, cu o frumusețe aparte, chiar și după trecerea timpului. Iar Florin Piersic, marele actor, un veșnic Don Juan. Totuși, puțini cunosc faptul că între cei doi artiști a existat o poveste intensă de dragoste.

S-au iubit, deși erau căsătoriți

Florin Piersic și Angela Similea formau unul dintre cele mai carismatice cupluri ale anilor ’70. Astfel, ambii au fost subiectul zvonurilor de la acea vreme, care îi prezentau drept împreună. Deși cei doi nu au format niciodată un cuplu oficial, a existat o chimie vizibilă între Angela și Florin. În ciuda faptului că fiecare dintre ei era căsătorit, artiștii s-au bucurat de o dragoste pasională. Astfel, Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, iar Florin Piersic, de trei ori.

Recent, marele actor a dezvăluit pentru wowbiz.ro ce relație a existat între el și frumoasa cântăreață.

Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere, a povestit actorul Florin Piersic, conform viva.ro.

Totuși, dragostea dintre ei a rămas o aventură intensă. Angela Similea era într-un mariaj cu olandezul Jan Hilgen, în timp ce Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeleș.

Dragostea lor nu a fost niciodată oficială
Dragostea lor nu a fost niciodată oficială

Angela Similea – „Nu voiam să mă ard”

Iubirea dintre ei a fost una intensă, însă nu suficient încât să renunțe la relațiile deja existente. Chiar Florin a fost cel care a dezvăluit că nu s-a regăsit în situația de a se despărți de soție.

Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine, a declarat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

Totodată, Angela Similea a dezvăluit în cartea sa biografică „Angela – cântec şi rugă” despre relația sa cu actorul Florin Piersic.

Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee.

Nici soția de atunci a marelui actor nu a primit prea bine vestea noului cuplu.

Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat, a povestit Angela, conform viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...