Dezvăluiri surprinzătoare din culisele Asia Express! Oase a dat din casă: „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat”

Rădulescu Valentin 20.04.2020, 16:57
Dezvăluiri surprinzătoare din culisele Asia Express! Oase a dat din casă: „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat”

Fostul concurent de la Asia Express, Oase, a dezvăluit detalii picante din culisele emisiunii. Acesta a fost câștigător în sezonul 2 al competiției, iar acum a fost pe post de prezentator.

Dezvăluiri surprinzătoare din culisele Asia Express! Oase a dat din casă

Înainte ca show-ul să fie difuzat la televizor, Oase a dat detalii din culisele Asia Express în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”. Acesta a câștigat sezonul 2 împreună cu CRBL. Dar acum a vrut să vadă cum se petrece totul, stând în spatele producției. Astfel încât, a fost coprezentator în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Oase susține că a stat chiar și la pândă, pentru a observa cum își duc concurenții probele la final. Totodată, a rămas uimit de ceea se s-a întâmplat la filmări, mai ales în felul în care echipele au reușit să facă față, dar nu a putut să ofere însă mai multe detalii. Așadar, câștigătorul rămâne unul surpriză.

„Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil.”
„Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.”, a susținut acesta.

Dezvăluiri surprinzătoare din culisele Asia Express! Oase a dat din casă:
Dezvăluiri surprinzătoare din culisele Asia Express! Oase a dat din casă: „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat”

Acesta susține că graba este principala problemă

Stând în spate, prezentatorul a reușit să observe mai în detaliat părțile negative și pozitive ale echipelor. Acesta susține că au făcut multe greșeli și nu își dă seama cum se pot întâmpla unele lucruri. Dar stresul din această competiție își spune cuvântul, astfel încât te grăbești și uiți de multe detalii. Totodată, producătorii emisiunii i-au spus că și el făcea astfel de greșeli în sezonul trecut.

„Erau anumite probe când îi vedeam, ajungeam înaintea lor şi mă ascundeam și vedeam cum fac probele. Vedeam cum în disperarea aia, faci totul greşit. Eu calm, în spate, eram „Dar de ce face aşa, că e mai simplu aşa” şi îmi spun băieţii din producţie: „Aşa făceaţi şi voi!”

Urmăriți Impact.ro și pe