Dezvăluiri șocante în cazul Caracal! Mărturisirea lui Dincă care răstoarnă ancheta. „Aproape că îi venea să plângă”

Rădulescu Valentin 23.05.2020, 13:40
Dezvăluiri șocante în cazul Caracal! Mărturisirea lui Dincă care răstoarnă ancheta. „Aproape că îi venea să plângă”

Gheorghe Dincă a fost audiat de curând la Tribunalul din Olt. Acesta a dat ochii și cu familiile celor două fete violate și ucise. Avocatul familiei Măceșeanu a dezvăluit de ce Dincă a fost nevoit să își schimbe declarațiile pentru crimele din Caracal.

Noi dezvăluiri în Cazul Caracal. Mărturisirile lui Dincă care răstoarnă ancheta!

Criminalul din Caracal și-a schimbat ultima dată declarația, susținând că nu el le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În data de 20 mai, Gheorghe Dincă a ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt. Acolo s-a întâlnit și cu familiile fetelor îndurerate. Magistrații au verificat toate probele și actele din dosarul Caracal, cel din care ar lipsi mai multe probe, au declarat familiile fetelor ucise în urmă cu câteva zile. Potrivit informațiilor pe care le-a dezvăluit Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșeanu, Gheorghe Dincă ar fi fost forțat să își schimbe declarațiile. Pe timpul când se afla în Arestul Central, acesta ar fi fost amenințat cu moartea și chiar ar fi găsit substanțe otrăvitoare în mâncare.

„Inculpatul Dincă a spus că el a fost forțat să dea acele declarații, creându-se o presiune foarte mare pe el, fiind amenințat cu moartea în pușcărie… La un moment dat, când se afla în Arestul Central, a spus că a găsit în mâncare anumite medicamente. „Domne, era să fiu otrăvit!” Sunt lucruri de neimaginat, decât să citești niște romane, SF-uri, să vezi niște filme. Vă spun sincer, l-am crezut exact ce a spus, pentru că îi tremura vocea. Nu mai era acel Dincă plin de el, infatuat, stătător așa pe o situație, ca atare, aproape că îi venea să plângă”, a spus avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan.

Dezvăluiri șocante în cazul Caracal! Mărturisirea lui Dincă care răstoarnă ancheta.
Dezvăluiri șocante în cazul Caracal! Mărturisirea lui Dincă care răstoarnă ancheta. „Aproape că îi venea să plângă”

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația pe 9 ianuarie

Ultima dată când criminalul din Caracal și-a schimbat declarația a fost pe data de 9 ianuarie. Acesta ar fi stat înainte 3-4 ore pentru a prelucra modul în care trebuia scrisă. Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut avocatul, Dincă ar fi avut o strategie de lucru cu procurorii, deoarece tot era amenințat. Acesta a fost traumatizat, văzându-se astfel nevoit să schimbe modul în care fetele au dispărut.

 „A spus că a fost traumatizat, iar înainte de ultima declarație, pe data de 9 ianuarie, a fost dus în camera profilerului și i-a fost prelucat modul în care trebuia să scrie declarația. Atunci a scris vreo 3-4 ore încontinuu fără oprire. Deci, el a avut cumva o strategie de lucru cu procurorii pentru că era amenințat.”, a mai adăugat Aurel Moldovan.

Urmăriți Impact.ro și pe