Dezvăluiri șocante despre criminala de la metrou! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar, la aproape 2 ani tragedia care a îngrozit România

Ana Anitoiu 17.09.2020, 18:57
Dezvăluiri șocante despre criminala de la metrou! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar, la aproape 2 ani tragedia care a îngrozit România

Au fost făcute dezvăluiri șocante despre criminala de la metrou. Magdalena Șerban are probleme acum în penitenciar, la aproape doi ani de la tragedia ce a îngrozit România.

Prin ce trece Magdalena Șerban, criminala de la metrou, în penitenciar

Potrivit surselor playtech.ro, Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care a fost condamnată la închisoare pe viață, este ținută acum 24 de ore din 24 în celula ei.

În urmă cu doi ani, femeia a împins-o pe șinele trenului, în stația de metrou Dristor 1, pe Alina Ciucu, o tânără în vârstă de 25 de ani, care urma să se căsătorească cu iubitul ei.

Tânăra a încercat cu disperare să se salveze, dar când a încercat să se ridice, criminala Magdalena Șerban a lovit-o cu un picior.

Înainte de a comite această crimă, Magdalena Șerban a încercat să mai omoare o tânără, în stația de metrou Costin Georgian. Însă, aceasta a reușit să scape, opunând rezistență.

Dezvăluiri șocante despre criminala de la metrou! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar, la aproape 2 ani tragedia care a îngrozit România

Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

„M-am simţit rău în ziua aceea. Am căutat de lucru la metrou, la mai multe staţii, pe la chioşcuri. M-am simţit nefolositoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare rău. (…) Am lucrat şi în Spania, la curăţenie. În Spania am fost internată într-un spital de psihiatrie. (…) Am avut gânduri negre, ameţeli. Mă refer la aceste acţiuni făcute de mine. (…) Era înainte de sărbători. Nu cunosc bine staţiile de la metrou. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Faţa ei îmi era cunoscută.

 Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe staţia de la metrou, pe podea, pe podeaua dintre staţii. După aceste gânduri, am acţionat. Am văzut-o când aştepta metroul. Erau mai multe persoane acolo. Am împins-o o dată, după care m-a împins şi ea, moment în care am împins-o şi eu, să nu cad. După ce am împins-o prima dată, a căzut pe podea. Şi a doua oară tot pe podea ar fi căzut, pentru că nu s-a mişcat, a opus rezistenţă.

După aceea, a venit metroul, iar ea a plecat. Eu am ieşit afară, m-am dus şi am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit şi am plecat la Dristor.

Am început să mă uit la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine şi eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut, că am plecat. A căzut pe şine. A încercat să se ridice. Distanţa era mai mare de 1,5 metri şi nu se putea ridica.

Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care aşteaptă călătorii şi avea o geantă în una dintre mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut, pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo”, a spus Magdalena Şerban, ulterior, în sala de judecată.

Ce a făcut criminala de la metrou în penitenciar. De ce este ținută tot timpul în celula ei

Femeia a fost agresivă cu alte deținute de la penitenciarul Târgșor. Criminala de la metrou ar fi dispusă în orice moment să ucidă din nou.

„Ea este liniștită, nu se dă cocoș, nu vrea să se impună. Însă, are momente când are o privire de om nebun și devine foarte agresivă fizic. Asta fără să spună nimic, fără să existe vreun conflict în prealabil. Desigur, ea nu se poate compara cu alte deținute de acolo, care sunt mult mai puternice fizic, dar care nu sunt violente fără motiv, precum este criminala de la metrou.

Acum este ținută, 24 din 24 de ore în celulă pentru ca aceste episoade să fie evitate. Magdalena Șerban este o asasină șireată și foarte periculoasă. Conform profilului psihiatric, ea este dispusă în orice moment să comită o altă crimă”, au declarat surse ale playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...