Dezvăluiri șocante despre ce se întâmpla în familia Gabi Bădălău- Claudia Pătrășcanu. ”Mama ei era plătită ca să stea cu copiii”

Mirabela Năstase 22.01.2021, 18:51

Procesul de ieri dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, la care martor a fost și artista Andreea Bănică, l-ar fi înfuriat grav pe Nicolae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău, care și-ar dori să se implice cumva în acest proces.

Dezvăluiri șocante despre ce se întâmpla în familia Gabi Bădălău- Claudia Pătrășcanu

Astfel, potrivit unor surse din apropierea familiei lui Bădălău, care au făcut declarații pentru Dan Capatos, în emsiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, el intenționează să vorbească cu apărătorii fiului lui pentru a-i face plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru violarea corespondenței, după ce artista a publicat o serie de mesaje transmise între membrii familiei Bădălău. Mai mult decât atât, Nicolae Bădălău i-ar fi zis lui Gabi Bădălău că a greșit pentru faptul că s-a afișat cu femei ca Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu (anul trecut).

Procesul cu scandal dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a agitat apele în familia fiului baronului de Giurgiu, Nicolae Bădălău. Claudia Pătrășcanu a făcut ieri, la ieșirea de la judecătorie, acuzații foarte grave care au vizat-o mai ales pe soacra ei.
Mătușa lui Gabi Bădălău, pe nume Cerasela Tudor, a intervenit și ea în emisiunea lui Dan Capatos, aducându-i acuzații grave Claudiei Pătrășcanu, dar și mamei ei.

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, pe cand formau un cuplu
Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, pe cand formau un cuplu

“Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.red Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus femeia în emisiune.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui Gabi Bădălău că i-a luat banii

Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit ieri, după ce s-a înfățișat la Judecătoria Sectorului 6, acuzând-o pe încă soacra ei că i-ar fi luat banii din cântări.

“Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament! “, a spus Claudia Pătrășcanu.

Urmăriți Impact.ro și pe