Dezvăluiri șoc în cazul Caracal! Dincă a încercat să se sinucidă. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

Redacția IMPACT 22.01.2020, 12:12
Dezvăluiri șoc în cazul Caracal! Dincă a încercat să se sinucidă. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

O veste șocantă a apărut în cazul Caracal. Se pare că Gheorghe Dincă a ajuns la un moment dar în închisoare, la capătul puterilor și asta pentru ar fi încercat să se sinucidă. Despre acest lucru vorbește psihologul criminalist Dorin Dumitran, care remomerează mai multe episoade în care Monstrul din Caracal ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

Gheorghe Dincă a încercat să-și ia viața

Informația a venit din partea comisarului-șef Dorin Dumitran, cel care l-a audiat vreme de nu mai puțin de 50 de ore pe cel supranumit Monstrul din Caracal. Invitat în cadrul emisiunii Mariu Tucă Show, psihologului criminalist a oferit mai multe detalii despre cel mai fierbinte caz de dispariție cu care s-a confruntat România în ultimele luni.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană.
El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută”, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

Specialistul spune că în total, au existat patru momente când Dincă a încercat să se sinucidă. Acest lucru confirmă ceea ce Dorin Dumitran spunea în trecut și anume faptul că ancheta din Caracal s-a dovedit a fi cel mai greu din cariera sa.

Comisarul-șef Dorin Dumitran, cel care l-a audiat pe Dincă. Foto: libertatea.ro
Comisarul-șef Dorin Dumitran, cel care l-a audiat pe Dincă. Foto: libertatea.ro

„Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată… sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (…) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face”, a mai spus Dumitran, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe