Dezvăluiri șoc în cazul Caracal! Ce apare în raportul FBI despre Dincă. Cutremurător

Andrei Cezar 08.07.2020, 19:13

Dezvăluiri șocante în cazul Caracal. Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare din raportul ofițerului FBI care l-a audiat pe Gheorghe Dincă. Bărbatul este considerat unul dintre cei mai feroce 100 de criminali din lume.

Concluziile raportului FBI despre Gheorghe Dincă

Imediat după ce monstrul din Caracal și-a recunoscut atrocitățile comise, a fost supus unor expertize psihiatrice și a stat de vorbă timp de 22 de ore inclusiv cu profilerii criminaliși. Deoarece rapoartele acestora erau diferite, DIICOT a apelat la unul dintre cei mai buni specialiști pe care îi are FBI-ul. Acesta a venit special de la Londra pentru a-l audia pe Ghoerghe Dincă.

Potrivit unor surse, ofițerul FBI a petrecut zile bune în aceeași celulă cu Dincă, fără a ieși deloc, pentru a-l determina să se destăinuie.

Atenția pe care i-a acordat-o profilerul american l-a făcut pe Gheorghe Dincă  să se simtă o persoană extrem de importantă și astfel a reușit să descopere cu ce fel de personalitate stă de vorbă.

Dezvăluiri șoc în cazul Caracal! Ce apare în raportul FBI despre Dincă. Cutremurător
Dezvăluiri șoc în cazul Caracal! Ce apare în raportul FBI despre Dincă. Cutremurător

Dincă nu ar avea legătură cu traficanții de persoane

Pe baza declarațiilor monstrului din Caracal, expertul FBI a întocmit un raport din care reiese că acesta nu ar fi avut legătură cu rețelele de traficanți de carne vie.

“Raportul arată că Dincă nu ar avea legături cu mafia de carne vie, ci pur si simplu ar fi un criminal psihopat. Ofițerul își argumentează punctul de vedere prin faptul că un traficant nu își omoară victimele, doar le exploatează. De asemenea, un traficant nu arată nicio urmă de milă față de victime, în timp ce Dincă a plâns în hohote atunci când i s-a vorbit despre durerea și disperarea resimtiță de părinții Alexandrei și ai Luizei.

Tot în raport scrie că incendierea este folosită doar de doi criminali din 1000, la nivel mondial. Astfel, Dincă a fost băgat de către FBI pe lista celor mai feroce 100 de criminali din lume, din toate timpurile”, au dezvăluit surse de încredere pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe