Dezvăluiri șoc în ancheta Caracal! Ce s-a aflat la 1 an de la dispariția Alexandrei: Fapte care răstoarnă cu totul cazul

Iancu Andreea 13.07.2020, 12:01

Cazul Caracal stârnește în continuare uimire în rândul oamenilor. Noi dezvăluiri privind dispariția Alexandrei răstoarnă situația cunoscută în urmă cu un an de zile. Astfel, ancheta ia o nouă turnură.

Ancheta de la Caracal, noi dezvăluiri

Alexandra Măceșanu a dispărut în urmă cu un an de zile. Tânăra a fost răpită de Gheorghe Dincă, care ulterior a și ucis-o, conform dezvăluirilor acestuia. Astfel, procesul fetei este în continuare dezbătut. Unchiul Alexandrei este cel care se ocupă de urmărirea cazului. Recent, bărbatul a mărturisit că au apărut modificări ale procesului.

DOVADA implicării copiilor lui Dinca in cazul Caracal ‼️DREPTATE PT ALEXANDRA‼️?
Dragi români, încet dar sigur mă apropii de adevăr în cazul ÎNGERULUI nostru‼️În urma ultimelor audieri solicitate de mine am aflat fapte care răstoarnă cu totul cazul Alexandrei. Nu le reiau. Le-am descris în postarile anterioare. Vă comunic unul dintre cele mai TICĂLOASE manevre ale statului român: AU DISPARUT DE LA DOSAR DECLARAȚIILE DANIELEI DINCA si DANIEL DINCA prin care aceștia confirmă că FIX în data răpirii Alexandrei veniseră de la Arad și au trecut prin fața casei MONSTRULUI (TATA LOR) dar nu au oprit (pe bune?)‼️Însă au apucat să vadă din mașina aflată în mers pe Risipiteanu cum intra la Dinca în casă. Mai precizau acestia că se duceau la Dăbuleni dupa NUCI, tocmai de la Arad pe un traseu care nu avea nici o legătură cu casa tatălui lor. Este incalificabil așa ceva.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Cumpănașu explică pașii pe care i-a urmat pentru a afla mai multe detalii din procesul Alexandrei.

Așa că acum 10 zile zile am reluat cercetările în acest sens depunând solicitare la DIICOT pentru a ne comunica stadiul cercetărilor privind familia Dinca și alte persoane implicate în traficul de persoane și proxenetism din Caracal. PRECIZEZ că la dosarul oficial există mai multe declarații scrise de martori care confirmă traficul de persoane al familiei Dinca și proxenetism‼️ Inclusiv cu fete din zona Caracal‼️Am solicitat de asemenea să mi se comunice stadiul dosarului în care BĂTĂUȘUL Daniel Dinca lovește jurnaliștii in fața CNA și camerele de filmat‼️? Nu este normal cu atât de mulți martori prezenți să nu asistăm la trimiterea acestuia în judecată sau cercetarea lui în stare de arest.

Alexandru Cumpănașu amenință că va urmări adevărul
Alexandru Cumpănașu amenință că va urmări adevărul

Cumpănașu, hotărât să afle adevărul

În urma acestor demersuri, s-a inițiat o campanie de defăimare inițiată de către familia Dinca, clanurile interlope din Olt aflate mână în mână cu politicieni locali și complici ai familiei Dinca la adresa mea, a familiei mele și românilor care ne susțin față de care am luat măsurile legale deja‼️

Alexandru Cumpănașu amenință că nu se va opri din aflarea adevărului privind dispariția nepoatei sale, Alexandra Măceșanu.

Cu CALM vom afla adevărul și nu va scăpa niciunul. De astăzi voi începe să pun aici dovezi neluate în seamă de procurori ale traficului de persoane și alte infracțiuni comise de membri ai familiei Dinca‼️ Alexandra și acest caz ne-a trezit pe toți din mocirla în care trăiam (cel puțin eu!) și ascunderea ABUZURILOR unor polițiști, procurori, judecători, primari, parlamentari, miniștri, avocați, etc‼️Dar și răutatea incredibilă a unei părți a societății românești față de restul românilor, animalelor sau naturii‼️ De la Alexandra până astăzi am preluat multe cazuri voluntar și am încercat să fac cât mai mult pentru fiecare atât cât am putut din calitatea de simplu cetățean ‼️

Vă iubesc români sufletiști, vă iubesc și nu aș fi putut merge mai departe fără voi‼️
ADEVĂRUL VA TRIUMFA‼️

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...