Dezvăluiri răvășitoare ale mamei lui Bogdan Gigină, polițistul mort în accident în coloana lui Gabriel Oprea. Ce a făcut ani de zile

Diana Radu 26.06.2020, 15:53
Dezvăluiri răvășitoare ale mamei lui Bogdan Gigină, polițistul mort în accident în coloana lui Gabriel Oprea. Ce a făcut ani de zile

Au trecut apropape 5 ani de când polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident în coloana lui Gabriel Oprea. În tot acest timp procesul acestuia nici nu a început. Ce dezvăluiri răvășitoare face mama tânărului decedat la doar 28 de ani?

Dezvăluiri răvășitoare ale mamei lui Bogdan Gigină

Bogdan Gigină și-a pierdut viața pe data de 20 octombrie 2015 într-o misiune de serviciu. Polițistul era motociclist-deschizător și avea misiunea de a deschide drumul pentru coloana ofocială a lui Gabriel Oprea. Însă, din cauza faptului că a fost forțat să accelereze și a ploii torențiale, acesta a căzut într-o groapă aflată chiar pe partea  carosabilă, total nesemnalizată. Ajuns în stare gravă la spital acesta și-a pierdut viața la scurt timp după ce a suferit un stop cardio respirator.

În urma lui au rămas părinții îndurerați, care nu și-au revenit niciodată din șocul pierderii băiatului lor. Atăzi, este ziua de naștere a mamei polișistului decedat, Carmen, însă femeia mărturisește că acest eveniment nu mai are nicio însemnătate de când fiul ei a murit.

„Îmi aducea flori mereu și nu a existat an în care să nu vină să mă vadă de ziua mea. Pregăteam și eu de toate, iar aniversarea începea din momentul în care băiatul îmi călca pragul. Nimic nu mai are sens pentru mine dacă el nu mai este. Ani întregi m-am uitat pe geam după el, am tresărit dacă am auzit liftul la etaj. Ani întregi mi-am dorit să se termine coșmarul ”, a declarat mama polițistului pentru Playtech.

bogdan gigina, politist decedat, marturisirile mamei sale
Dezvăluiri răvășitoare ale mamei lui Bogdan Gigină

„Nimeni nu a plătit în niciun fel”

De asemenea, mama polițistului decedat a dezvăluit că nimeni nu a plătit pentru moarte fiului său, deoarece la cinci ani de la deces, procesul nici măcar nu a început. Carmen acuză faptul că se dorește îngroparea acestui dosar. Procesul ar fi trebuit să înceapă anul trecut, dar decizia Tribunalului București a fost contestată de Oprea. Pe 26 iunie a avut loc, oficial, primul termen în dosarul morții tânărului polițist, însă fostul ministru de interne a cerut amânare, pentru a-și angaja un avocat. Următorul termen este programat pentru data de 6 iulie.

„Există atât de multe probe la dosar, și nimeni nu face nimic. Nimeni nu a plătit în niciun fel. Nici firma care executa lucrările și nu a semnalizat corespunzător groapa, nici poliția, nici domnul Oprea. Cine plătește pentru faptul că fiul meu și-a găsit sfârșitul într-o groapă, într-o baltă de sânge? Cine plătește pentru faptul că a fost pus să conducă pe o ploaie torențială, pe motor, cu 130 km/h?”, a mai spus femeia.

Urmăriți Impact.ro și pe