Dezvăluiri noi în scandalul între CRBL și Oase. ”Cum să vorbească despre bani, că el ne-a țepuit ”

Rădulescu Valentin 27.04.2020, 14:32
Dezvăluiri noi în scandalul între CRBL și Oase. ”Cum să vorbească despre bani, că el ne-a țepuit ”

Recent a izbucnit un scandal între cei doi prieteni, Oase și CRBL, lucru care a stârnit părerile și altor foști colegi ai lor. Așadar, au ieșit la iveală mai multe informații. CRBL a făcut și mai multe atacuri dure la adresa acestuia.

Dezvăluiri noi în scandalul între CRBL și Oase

Prietenia dintre foștii câștigători din concursul Asia Express, difuzat pe Antena 1, s-a schimbat în ultimul timp. Totul s-a întâmplat după ce Oase a acceptat să prezinte fără CRBL ultima ediție a reality-show-ului. Astfel, CRBL l-a atacat dur pe fostul lui coleg într-un videoclip de pe Youtube. Acesta a început să și arunce în foc pozele lor. Dar totodată, foștii colegi de dans susțin că amândoi au partea lor de vină.

“La început, trupa noastră de dans se numea «Big Bounce» şi apoi «Freakquency», cu care am câştigat în 2013 prima ediţie a emisiunii «România dansează», de la Antena 1. CRBL era un fel de PR şi manager, ne găsea spectacole, emisiuni sau show-uri în care să apărem. Amândoi sunt vinovaţi pentru ce se întâmplă. Când CRBL şi Smiley au vrut să facă din Freakquency următoarea trupă Simplu, Taz (Oase, aşa cum i se spunea) a fost primul care a zis că CRBL e ţepar şi că nu o să facă nimic. El nu voia să cânte. Şi tot el s-a lipit de Edi (n.r. de CRBL) şi i-a fost prieten până l-a ţepuit. Trupa a rezistat de prin 2006, până prin 2013, dar atunci Taz nu mai era cu noi. Era tânăr, cu cercel în buză, slab şi fără barbă. Adevărul este undeva la mijloc, dar amândoi ar ţepui pe alţii pentru binele lor. Acum Oase a ajuns vedetă şi i-a dat cea mai mare ţeapă lui CRBL, dar şi acesta a mers singur la Kanal D, deşi spune în interviu că îi găsise un loc la emisiunea aceea de dansuri. Oricum, CRBL are dreptate când spune că lui Oase i s-au dat mai puţini bani pentru că nu era cu el. Oase nu a făcut mare lucru de unul singur”, a declarat unul dintre colegii lor pentru click.ro.

Dezvăluiri noi în scandalul între CRBL și Oase. ”Cum să vorbească despre bani, că el ne-a țepuit ”
Dezvăluiri noi în scandalul între CRBL și Oase. ”Cum să vorbească despre bani, că el ne-a țepuit ”

Oase nu a vrut să comenteze

Tot acest scandal dintre Eduard Mihail Andreianu (CRBL) și Ionuț Oase Dongo (TAZ, pe numele de scenă), nu s-a lăsat ușor. Astfel încât, CRBL și-a atacat fostul prieten și prin videoclipul ”Cine mi-s”, cu versuri dureroase la adresa lui Oase. Totodată, Oase nu a vrut să comenteze pentru a nu lua amploare scandalul. Alt coleg însă, a susținut că CRBL nu are nici un drept să îl critice pe fostul lui prieten.

 “CRBL nu are dreptul să-l critice pe Taz pentru că ne-a luat mulţi bani din onorariile care ni se cuveneau. Şi-a luat maşină cu banii ăia, autoturism cu care s-a răsturnat. Nu este în măsură să arunce cu piatra, pentru că a făcut multe lucruri urâte. Dar ne-a şi ajutat, nu pot să nu spun asta. Sunt oameni şi oameni, însă nici unul dintre ei nu este nepătat. Taz a profitat cât a putut de prietenia lui, şi acum lui CRBL îi pare rău. Mai bine s-ar pensiona şi ar avea grijă de copilul lui decât să se ducă să spună prostii”, a mai adăugat un coleg, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe