Dezvăluiri intime din viața Annei Lesko. Vedeta înnebunește dacă i se refuză un lucru

Ioana Bucur 05.05.2022, 16:28

Frumoasă, provocatoare, mereu învăluită într-un aer de mister, Anna Lesko a făcut dezvăluiri intime din viața sa. Acum, la peste 40 de ani, prioritățile artistei s-au schimbat. Gătește, spală, se ocupă de grădină, coase, dacă este nevoie, se dedică exemplar de creșterii și educării fiului ei și își gestionează singură cariera. În aceste condiții, cum ar putea un bărbat să o cucerească?

Anna Lesko, mărturisiri din viața intimă

Încă de la lansarea primului său hit, Anna Lesko și-a câștigat locul în rândul celor mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Surprinzătoare, nonconformistă, mereu provocatoare, a reușit, totuși, să își țină viața și familia departe de ochii curioșilor.

Acum, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut o serie de dezvăluiri intime, explicând cum îi atrage atenția un bărbat și ce calități ar trebui să aibă cel care ar avea o șansă să stea lângă ea.

„E foarte complicat. Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee”, a explicat Anna Lesko.

Dezvăluiri intime din viața Annei Lesko. Vedeta înnebunește dacă i se refuză un lucru
Anna Lesko

Ce își dorește de la un bărbat

Anna Lesko a explicat că este în căutarea unui partener, din toate punctele de vedere, un bărbat la care să știe că poate apela oricând și de la care să nu primească un refuz – ceva ce nu ar putea accepta.

„Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă”, a spus Anna Lesko, potrivit VIVA!.

Nu este prima oară când artista vorbește drespre „bărbatul ideal”. Invitată în platoul „Vorbește Lumea”, Anna Lesko a explicat atunci ce nu ar putea tolera niciodată la un partener de viață: minciuna. Iubitul ei ideal ar trebui să fie și o persoană ordonată și ascultătoare, pentru că Anna, după cum a recunoscut chiar ea, are tendința de a da ordine:

„Dacă mă întrebi ce înseamnă un bărbat perfect pentru mine e greu! Mă oboseşte să stau să explic tot ce vreau. În primul rând, vreau să fie sincer, să nu mintă. Suport orice adevăr, dar minciună e de nesuportat! Când intră în casă, îi dau ordine: tre’ să pui aia acolo, să faci aşa, nu pot tolera dezordinea!”, a spus Anna Lesko la Vorbeşte Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...