EXCLUSIV

Dezvăluiri inedite despre preotul din Videle, reținut pentru relații intime cu un minor. Oana Zăvoranu l-a vizitat. ”Veneau și alte vedete”

Andrei Cezar 27.04.2021, 21:26

Preotul reținut de polițiști după ce a fost prins în flagrant, luni seara, în timp ce întreținea relații intime cu un minor în vârstă de 16 ani, a fost și părintele la care Oana Zăvoranu mergea pentru ”a-i deschide cartea”. Vedeta a mărturisit pentru Impact.ro că nu era duhovnicul ei în adevăratul sens al cuvântului, ci îl vizita doar pentru a-i prezice viitorul.

Preotul Marin din Videle ”deschidea cartea” enoriașilor

De-a lungul timpului, preotul Marin din Videle era căutat de oamenii din întreaga țară pentru o practică interzisă de Biserica Ortodoxă Română: deschiderea Sfintei Evanghelii, care se spune că prezice viitorul. Pentru același lucru a fost solicitat și de Oana Zăvoranu în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a apelat la el pentru prima oară după despărțirea de Pepe.

”El deschidea cartea. Nu era neapărat duhovnicul meu, este mult spus. Avea o bisericuță la Videle unde făcea tot felul de slujbe și unde se aduna foarte multă lume. Eu nu am mai vorbit cu el de 9-10 ani. Ultima oară când am fost la el a fost prin 2010-2011, atunci când m-am despărțit de Pepe. M-am dus să îmi spună ce se întâmplă cu viața mea, pentru că treceam printr-o perioadă urâtă.”,a declarat pentru Impact.ro Oana Zăvoranu.

Actrița de telenovele spune că nu l-a vizitat de mai mult de trei ori și că de fiecare dată când mergea la el, părintele Marin era așteptat de foarte mulți oameni pentru a le ”deschide cartea”.

”Toată întrevederea dura maxim 10 minute.  Nu stăteam de vorbă cu el să îl întreb ce face. De aceea sunt surprinsă de ceea ce am auzit.

El ca prezență era un om impunător. Tot timpul era elegant, aranjat, parfumat, foarte stilat. Din ce înțeles era vânat că ar deschide cartea și din această cauză ar mai fi avut în trecut niște probleme. Era un om foarte plăcut ca discuție, dar nu apucam să vorbesc foarte mult cu el pentru că era foarte prins mereu. Erau foarte mulți oameni care veneau la el.”, a mai spus vedeta.

Oana Zavoranu, detalii inedite despre preotul prins in flagrant care intretinea relatii intime cu un minor
Oana Zavoranu, detalii inedite despre preotul prins in flagrant care intretinea relatii intime cu un minor

Oana Zăvoranu: Veneau și alte vedete la el

Actrița a recunoscut că printre cei care apelau la părintele din Videle pentru practica interzisă făceau parte și alte nume sonore din showbizul românesc, însă nu a dorit să dea nume, pentru că, spune ea, respectivele persoane nu își vor asuma niciodată acest lucru. De peste un an de zile ea și iubitul ei au un duhovnic nou – ”un om senzațional” – căruia îi solicită la fiecare mare sărbătoare să le facă o slujbă de sfeștanie și binecuvântarea casei.

În trecut, Oana Zăvoranu a trăit mai multe întâmplări care au avut legătură cu înalții prelați ai Bisericii Otodoxe Române. Ea și-a adus aminte de întâmplarea amuzantă în care însuși Patriarhul Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei, a fost vizitat la Iași de actorii telenovelei ”Numai iubirea”, în care bruneta interpreta un rol negativ. Potrivit actriței, Mitropolitul Daniel nu își putea lua ochii de la ea.

”Am fost la biserica Trei Ierarhi. Eram cu Adela Popescu, cu Dan Bordeianu, Corina Dănilă, Alexandru Papadopol și Ruxandra Ion. El era bazat acolo, avea vreo 10 preoți în jurul său. Ne-a dus în crama lui. Eu eram îmbrăcată cu o fustă scurtă. Era cu ochii pe mine ca pe butelie. Eu nu mai știam să îmi trag de fustă. A făcut poze cu toți dar voia să facă în mod special cu mine. Ruxandra Ion a spus să plecăm pentru că sunt în stare să ”stric” și preoții.

Am făcut o poză de grup și apoi a spus că vrea să facă și cu domnișoara Deea Damaschin (personajul interpretat de Oana Zăvoranu în telenovela ”Numai iubirea”). Era fan înrăit, a spus că el nu pierde niciun episod. Este adevărat, sunt rea în film, dar a spus: ”Să știți un lucru. Sunteți provocată în film. Nu sunteți rea din fire, dar sunteți tot timpul provocată, iar asta este metoda dumneavoastră de a vă apăra.”