Dezvăluiri inedite despre Mădălina Manole. Cântăreața ar fi împlinit astăzi 54 de ani

Iancu Andreea 14.07.2021, 13:26

Ziua de 14 iulie aduce în fiecare an tristețe în sufletul celor care au îndrăgit-o pe Mădălina Manole. Despre cântăreața care ar fi împlinit astăzi 54 de ani se cunoaște faptul că s-a sinucis, însă familia sa este de părere că nu a fost vorba despre un astfel de gest. Dezvăluiri inedite, făcute recent de fratele artistei, Marian Manole, susțin că moartea „Fetei cu părul de foc” a survenit din alte cauze. Cântăreața avea doar 43 de ani atunci când s-a stins, lăsând în urmă o familie îndurerată, pe soțul său Petru Mircea și pe fiul lor Petru Jr., pe atunci în vârstă de numai un an.

Dezvăluiri inedite despre Mădălina Manole. Cum a sfârșit, de fapt, artista

Mădălina Manole a reprezentat una dintre vocile emblematice ale lumii artistice românești. Cunoscută drept „fata cu părul de foc”, artista a cucerit publicul cu personalitatea și cântecele sale. În timp ce cariera sa se bucura de succes, în viața personală Mădălina trecea de la agonie la extaz. Cântăreața a fost căsătorită o bună perioadă de timp cu Șerban Georgescu, un compozitor cu 15 ani mai mare decât ea. Acesta a reprezentat și numele care a dus-o pe cântăreață pe culmile succesului. Cei doi au divorțat însă, după o relație tumultoasă, pe care Mădălina Manole o descria: „erau momente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fi împușcat”.

După eșecul primului său mariaj, Mădălina Manole a încercat să cunoască fericirea în brațele lui Petru Mircea. Cei doi au devenit părinți pe data de 8 iunie 2009, când artista l-a adus pe lume pe fiul său, pe care cuplul l-a botezat Petru Mircea Jr. La vârsta de 42 de ani, Mădălina Manole devenea soția lui Petru Mircea și mama unicului său fiu. Din păcate, la doar un an distanță, în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 43 de ani, Mădălina s-a stins din viață în urma unui episod dezbătut intens, inclusiv în tribunal.

Dezvăluiri inedite despre Mădălina Manole
Mădălina Manole ar fi împlinit 54 de ani

Detalii despre moartea „fetei cu părul de foc”

Mădălina Manole își găsea sfârșitul în locuința sa din Otopeni, acolo unde medicii legiști au descoperit că aceasta s-ar fi sinucis după ce a înghițit un pesticid puternic, care i-a curmat viața rapid. Incidentul s-ar fi produs la doar câteva ore după ce artista a plecat de la studioul de înregistrări, acolo unde făcuse mai multe repetiții. Chiar dacă anchetatorii au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere, Mădălina Manole fiind înmormântată în cimitirul Bolovani din Ploiești, fără o slujbă creștinească obișnuită, fratele artistei susține că sora sa a fost, de fapt, ucisă.

Bună dimineața, dragi fani ai MADALINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște, a scris fratele Mădălinei Manole, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...