Dezvăluiri în ancheta din Caracal: “Ar putea fi efectuate cercetări cu privire la rețelele de trafic”. Ce spune avocatul despre fiul lui Dincă

Redacția IMPACT 03.10.2019, 16:48
Dezvăluiri în ancheta din Caracal: “Ar putea fi efectuate cercetări cu privire la rețelele de trafic”. Ce spune avocatul despre fiul lui Dincă

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu vine cu propria versiune despre cele întâmplate la Caracal. El susține că procurorii ar trebui să-l investigheze pe fiul lui Gheorghe Dincă și să fie efectuate cercetări cu privire la rețele de trafic.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu vine cu propria versiune în cazul din Caracal. Aurel Moldovan insistă că procurorii ar trebui să ancheteze rețelele de trafic. În același timp, el susține că fiul lui Gheorghe Dincă ar avea dosar penal pentru trafic de arme și muniții.

Informația oferită de avocat la postul de televiziune Antena 3 nu a fost însoțită și de dovezi, iar anchetatorii nu au avut nicio reacție pe acest subiect.

Dezvăluiri în ancheta din Caracal: ce a făcut fiul lui Dincă în trecut

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Cazul Caracal
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu susține că anchetatorii ar trebui să ia în calcul varianta existenței unor rețele de trafic. Totodată, a demontat informația potrivit căreia va cere recuzarea procurorilor, așa cum susținea Alexandru Cumpănașu.

”În acest moment o să depun niște documente, nu voi cere înlocuirea procurorilor care se ocupă de cazul Caracal. Încă nu s-a încheiat dosarul de urmărire penală, deși în cauză sunt date indicii și suspiciuni rezonabile că ar putea fi efectuate cercetări cu privire la rețelele de trafic. Am o intenție cu privire la acest demers. Ar trebui identificarea unor persoane din Arad. Sunt niște lucruri care nu sunt lămurite. Știați că unul din fiul lui Dincă are dosar penal pentru trafic de arme și muniții. Ar trebui să se extindă cercetările pentru membrii acestei familii. Oare nu se dorește aflarea adevărului? Statul de drept mai există oare?”
Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, pentru Antena 3

Pe de altă parte, DIICOT a decis să anuleze amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu. Ea fusese amendată pentru că, inițial, refuzase să accepte să i se preleveze probe biologice.

A acceptat în cele din urmă, dar sancțiunea fusese deja dictată.

Acum, DIICOT susține că a decis să anuleze amenda, mai ales că femeie se plânsese că nu are de unde să plătească acești bani.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe