Dezvăluiri importante în cazul mamei cu doi copii din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Ce spune cea mai bună prietenă a femeii

Badea Violeta 04.05.2022, 14:30
Dezvăluiri importante în cazul mamei cu doi copii din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Ce spune cea mai bună prietenă a femeii

Tragedia din Timișoara a șocat România. Mama de 33 de ani care a murit împreună cu cei doi copii ai săi după ce s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara, ieri, 3 mai, părea să ducă o viață perfectă, mai ales că urma să se recăsătorească cu tatăl micuților. Tocmai din acest motiv, faptul că tânăra a ales să-și pună capăt zilelor i-a îngrozit pe apropiați. Iată ce spune cea mai bună preietenă a femeii!

Dezvăluirea făcută de cea mai bună prietenă a mamei cu doi copii din Timișoara

În dimineața zilei de ieri, Iuliana, în vârstă de 33 de ani, se îndrepta cu cei doi copii ai săi spre grădiniță. La un moment dat, tânăra s-a oprit din mers, și-a parcat mașina, a urcat pe un bloc și a făcut un gest care avea să șocheze o țară întreagă.

Tânăra era absolventă a facultăţii de Psihologie, nu era bolnavă şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze. Apropiații femeii sunt împietriți de durere și nu își pot explica de ce Iuliana a recurs la un asemenea gest.

Pe o pagină socială a tinerei curg neîncetat mesajele de regret, după ce aceasta a decis să-și curme viața, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje. Cu ea i-a luat și pe cei doi copii. E vorba de un băieţel de numai trei ani şi o fetiţă de şase ani.

Acum, la mai bine de 24 de ore de la tragedie, cea mai bună prietenă a Iulianei face o dezvăluire cutremurătoare. Aceasta spune că tânăra nu era în depresie, însă trăia cu o frică. Aceea de a nu rămână singură cu cei doi copii, după divorț, potrivit Antena 3.

Noi detalii despre tragedia din Timisoara
Noi detalii despre tragedia din Timisoara

Tatăl copiilor revine în țară să-și înmormânteze familia

Tatăl copiilor are 36 de ani și locuiește în Austria. Acesta a plecat din țară după ce s-a despărțit de Iulia. Totuși, cei doi luaseră decizia să mai acorde o șansă iubirii lor și să se recăsătorească, astfel că bărbatul urma să se mute în România curând.

Acestuia nu-i vine să creadă că oamenii pe care-i iubea cel mai mult nu mai sunt în viață. Bărbatul nu își poate explica cum a putut avea loc o astfel de tragedie. Acum, tatăl micuților este nevoit să revină în țară și să își înmormânteze familia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...