Dezvăluiri despre noul iubit al Biancăi Drăgușanu. A făcut închisoare în Rusia și i-a furat prietena lui Neymar

Iancu Andreea 03.12.2020, 09:43
Dezvăluiri despre noul iubit al Biancăi Drăgușanu. A făcut închisoare în Rusia și i-a furat prietena lui Neymar

După o poveste de dragoste tumultoasă alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a trecut la o iubire cu iz oriental. Frumoasa vedetă a ales să stea la brațul unui turc, de altfel un bărbat cunoscut în showbiz-ul românesc pentru legăturile cu alte femei frumoase. Totuși, noul iubit al Biancăi Drăgușanu ascunde și părți mai puțin bune în viața sa, acesta fiind încarcerat în Rusia în urmă cu mai mult timp.

Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu

Semănând aproape izbitor cu fostul partener al blondinei, turcul Cengiz Șıklaroğlu este un om de afaceri alături de care Bianca încearcă să treacă peste despărțirea de fostul. Noul iubit al Biancăi Drăgușanu este extrem de șarmant și reușește să le răsfețe pe toate partenerele sale cu tot felul de cadouri scumpe, plimbări impresionante cu iahtul sau avionul personal, dar și cu animalele personale. Presa din Turcia menționează că afaceristul are o colecție personală de animale exotice precum șerpi și lei tineri, alături de care obișnuiește să se fotografieze.

Cengiz consideră animalele adevărate trofee, însă acestea nu reprezintă singura sa pasiune. Turcul conduce Holdingul Silahsan și vinde rachete și sisteme de apărare militare. Afacerile cu arme l-au constat însă scump pe turc, care a reușit să ajungă în arestul rușilor.

Cengiz Șıklaroğlu, noul iubit al Biancăi Drăgușanu
Cengiz Șıklaroğlu, noul iubit al Biancăi Drăgușanu

A petrecut câteva luni în arestul serviciilor rusești

Potrivit The Sun, în anul 2016, Cengiz ar fi petrecut luni bune în arestul rușilor. Iar întâlnirea cu serviciile rusești de contrainformații nu este deloc întâmplătoare. Bărbatul este urmărit de serviciile de informații occidentale pentru că se ocupă de vânzarea armelor. Acesta nu ezita să își aleagă cumpărătorii în funcție de prețul pe care îl primește. Totodată, el a fost suspectat pentru implicarea în asasinarea liderului cecen Ramzan Kadyrov. Din fericire, Cengiz a fost eliberat din lipsă de probe.

Un alt aspect frapant al vieții sale îl reprezintă relația cu fosta iubită a lui Neymar. Cengiz și Soraja Vucelic au format un cuplu cu trei ani înainte ca modelul sârb să devină partenera fotbalistului brazilian Neymar. După despărțirea de sportiv, fostul „iepuraș Playboy” a ales brațele lui Cengiz pentru a se consola. Din păcate, relația dintre fotbalist și fotomodel s-a destrămat după ce femeia a afla că Neymar preferă alte femei.

Acum, Bianca Drăgușanu pare să o fi înlocuit pe Soraja în inima turcului, mai cu seamă că cele două femei seamănă una cu cealaltă. Dincolo de trăsăturile fizice, de la care lipsește doar culoarea părului, Bianca este o femeie căreia îi place viața luxoasă, fiind deopotrivă atentă la vestimentație și aspectul exterior.

Soraja, fosta iubită a lui Neymar, ”sosia” Biancai Dragusanu
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...