Dezvăluiri despre noua iubită a lui Ianis Hagi. Cine ar fi, de fapt, tânăra

Ana Anitoiu 21.09.2020, 08:49
Dezvăluiri despre noua iubită a lui Ianis Hagi. Cine ar fi, de fapt, tânăra

Ianis Hagi ar avea o nouă iubită. Fotbalistul, care joacă pentru echipa Glasgow Rangers din Scoția, ar trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Cine ar fi noua iubită a lui Ianis Hagi

Mai exact, Ianis Hagi ar trăi o poveste de dragoste de aproape un an și jumătate cu o tânără splendidă din Constanța.

Noua iubită a lui Ianis Hagi ar fi de origine aromână, la fel ca tânărul fotbalist, fiul legendarului Gheorghe Hagi, potrivit unor surse ale Ziare.com.

Deși Ianis Hagi și noua lui iubită s-ar înțelege de minune, tânăra nu s-a mutat încă în Scoția, pentru a fi alături de fotbalistul care joacă pentru echipa Glasgow Rangers.

Motivul pentru care tânăra nu l-a urmat încă pe Ianis Hagi ar fi acela că încă este studentă, în România, și dorește să își încheie studiile.

„Fac o pereche perfectă. Ianis Hagi este un băiat foarte educat, inteligent, se comportă minunat cu ea. Și fata este deșteaptă, încă este studentă, dar se înțeleg foarte bine”, a spus un apropiat al lui Ianis Hagi și al noii lui iubite, pentru Ziare.com.

Dezvăluiri despre noua iubită a lui Ianis Hagi. Cine ar fi, de fapt, tânăra

Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Ianis Hagi

În trecut, Ianis Hagi a avut o relație cu Cristina Lung, nepoata lu Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale.

Pe Ianis Hagi și pe Cristina Lung îi legase pasiunea pentru sport. Ea este portar de handbal, la SCM Craiova.

Cristina Lung a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2017-2018. Formația din Bănie a fost antrenată de Bogdan Burcea și a câștigat Cupa EHF.

„I love you, ursuleţul meu fotbalist“, îi scria Cristina Lung lui Ianis Hagi. Ea și tânărul fotbalist se alintau cu apelative ca „My King” şi „My Queen”.

Și Cristina Lung ar avea o nouă relație, după ce povestea de dragoste dintre ea și Ianis Hagi s-a încheiat.

Săptămâna trecută, Ianis Hagi a dat o pasă de gol la meciul Lincoln Red Imps – Glasgow Rangers. Echipa lui, Glasgow Rangers, s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa din Gibraltar Lincoln Red Imps, după scorul 0-5.

La începutul lunii august, Gheorghe Hagi a anunţat că a hotărât să se retragă din funcţia de manager al echipei FC Viitorul, de pregătirea căreia s-a ocupat începând din septembrie 2014.

„Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori.

Împreună cu preşedintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanţa, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-şi cunoaşte echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a transmis atunci Gheorghe Hagi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...