Dezvăluiri despre cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă. ”Pot să te pup?”

Ana Anitoiu 30.10.2020, 13:24
Dezvăluiri despre cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă. ”Pot să te pup?”

Cristina Ich a dezvăluit pe internet cum a fost cucerită de Alex Pițurcă, cu care are un fiu. Ea a dat detalii despre începutul relației lor, după ce partenerul ei a îndrăznit să o contrazică pe un subiect.

Cristina Ich l-a pus la punct pe Alex Pițurcă

Mai exact, Cristina Ich a vorbit despre ce înseamnă feminitatea, într-un story pe care l-a publicat pe Instagram.

Splendida șatenă a fost ”asistată” de Alex Pițurcă, care nu a apărut în fața camerei de filmat, dar a avut, la un moment dat, o scurtă intervenție. Partenera lui l-a pus imediat la punct, după ce a îndrăznit să o contrazică pe o temă.

După ce Cristina Ich și-a sfătuit fanele să nu arate ”disperare” și să se lase greu cucerite de bărbați. ”Cu cât te lași mai greu vei fi mai interesantă, mai dorită”, a spus ea. Alex Pițurcă a contrazis-o. El și-a întrebat partenera dacă femeile nu pot avea aventuri de scurtă durată.

Vezi și: Motivul pentru care Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit, deși sunt împreună de 2 ani. Chiar ea a recunoscut

Cristina Ich l-a îndemnat să își ”mănânce supa” și a spus că deși pot avea aventuri, femeile trebuie să le țină pentru ele. Însă, dacă își doresc relații de lungă durată, acestea ar trebui să se asigure că aleg parteneri dispuși să lupte pentru ele. ”Alex, eram la o discuție, mănâncă supa!”, i-a spus ea.

Cristina Ich a dezvaluit cum a cucerit-o Alex Piturca
Cristina Ich si Alex Piturca

Cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă

În același story, Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită ea de Alex Pițurcă. Ea a divulgat un detaliu picant de la începutul relației lor.

”Tu ai venit spre mine, nu eu spre tine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac.

Ai văzut, eram dulce, inocentă! Și mi-a spus într-o seară >. I-am spus că da. M-a pupat pe frunte. Te-am întrebat la un moment dat ce îți place la mine. «Îmi place de tine».  

L-am întrebat ce vrea de la mine, care sunt intențiile lui. Te-am crezut. Simți când te place cineva într-adevăr.  

Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel, mieroasă. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…”, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.

În plus, Cristina Ich și-a sfătuit fanele să aibă grijă să arate bine chiar și atunci când stau în casă. ”Trebuie să fii mișto și când ești în casă și când ești afară. Ce? Soțul nu e important?”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...