Dezvăluiri bombă în ancheta Caracal! Ce s-a aflat acum despre Alexandra. “Voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz”

Diana Dumitrache 09.07.2020, 11:53
Dezvăluiri bombă în ancheta Caracal! Ce s-a aflat acum despre Alexandra.  “Voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz”

Apar noi informaţii în cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a publicat pe pagina sa de Facebook câteva dezvăluiri incredibile.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, noi informaţii în cazul care a şocat România

Alexandru Cumpănașu este hotărât să facă dreptate pentru Alexandra Măceșanu, victima criminalului Gheorghe Dincă. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook informaţii despre cazul Caracal.

Ne apropiem de adevăr. Astăzi, procurorii SIIJ l-au audiat pe procurorul Zavoianu. În urma declarațiilor date în fata procurorilor, acesta a declarat un lucru foarte important. În seara zilei de 25 iulie 2019 polițistul Alexe este cel care a propus să se intre peste Dinca în casă fără a aștepta mandatul judecătorului. A fost refuzat de însăși Zavoianu conform propriei declarații, de ceilalți procurori prezenți și polițistul Pistol. Astfel, Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță. A fost refuzat din nou de către procurorii prezenți

Dezvăluiri bombă în ancheta Caracal! Ce s-a aflat acum despre Alexandra. “Voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz”
Dezvăluiri bombă în ancheta Caracal! Ce s-a aflat acum despre Alexandra. “Voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz”

De asemenea,Cumpănașu a dorit să îşi prezinte scuze poliţistului Alexe, dar pe care îl consideră în continuare vinovat.

În acest context, îmi cer scuze public domnului Alexe. Asta pentru acuzațiile aduse prin inducerea mea în eroare cu privire la rolul acestuia. Rămâne însă vinovăția domnului Alexe pentru nedeclararea la timp la MAI a cazului de dispariție și obținerea de ajutor suplimentar pentru localizare. Mai precizez că Zavoianu nu avea ce căuta la sediul Poliției Caracal în acea seară. Practic, a încălcat grav procedura penală, acesta nefiind procuror de caz.

Atrag atenția că în perioada următoare voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz, inclusiv implicarea familiei lui Dinca și a altor personaje dubioase, a scris unchiul victimei lui Dinca.

Cum a murit Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani din Caracal

Alexandra Măceșanu a dispărut în data de 24 iulie 2019. Familia a anunţat imediat, dar nimeni din Poliţie nu a băgat în seamă cazul. Joi, în 25 iulie, Alexandra reuşeşte să îl convingă pe Gheorghe Dinca să plece de acasă, la farmacie pentru a cumpăra nişte medicamente.

În acest timp, tânăra sună la 112, de trei ori, oferă detalii cu privire la locul unde este sechestrata şi cu privire la agresor. Cu toate acestea, Poliţia a transmis că STS a dat trei locaţii greşite. Pentru a patra a fost cerut mandat de percheziţie noaptea, dar s-a acţionat abia la 6 dimineaţa, vineri.

Autorităţile au intrat în casa lui Gheorghe Dincă, însă, când a fost prea târziu. Alexandra fusese deja ucisă de „monstrul” din Caracal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...