Dezvăluirea pe care Octavia Geamănu o face după 7 ani de căsnicie. A vrut să se afle de la ea: „Se termină tot când ai o teamă”

Ioana Bucur 05.08.2022, 08:44

Se cunosc de aproape 17 ani, sunt soț și soție de șapte ani și părinți de șase. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Octavia Geamănu a făcut, în premieră, o dezvăluire surprinzătoare. Ce spune vedeta Antena 1 despre relația cu Marian Ionescu, celebrul lider al formației Direcția 5?

Ce spune Octavian Geamănu, după șapte ani de căsnicie

Marian Ionescu a fost mereu unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul românesc. În cele din urmă, liderul formației Direcția 5 a decis să înceapă un nou capitol al vieții sale, cel de soț și tată, căsătorindu-se cu Octavia Geamănu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate redacției Playtech – Impact.ro, vedeta Antena 1 ne-a dezvăluit că nu a fost dragoste la prima vedere.

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes.

Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?”. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Octavia Geamănu.

De-a lungul timpului, a ajuns să îl vadă altfel pe muzician, dar când anume și-a schimbat părerea despre el, nu poate spune.

„L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a precizat doamna Ionescu.

Dezvaluirea pe care Octavia Geamanu o face dupa 7 ani de casnicie. A vrut sa se afle de la ea „Se termina tot cand ai o teama” (2)
Octavia Geamănu

„Sper să nu dispară asta niciodată”

Octavia Geamănu este încântată că soțul ei este și acum un bărbat foarte curtat.

„Sper să nu dispară asta niciodată! Nu, mi se pare senzațional. Îți dai seama cum e să ai un soț super mega adorat de femei? Vis. Înseamnă că tu ești cea mai tare”, a declarat, pentru aceeași sursă, partenera de viață a lui Marian Ionescu.

Admiratoarele nu o îngrijorează, Octavia susținând că nu are nicio teamă legată de ele.

„Asta e o porcărie, înseamnă că e lipsă de încredere în tine, înseamnă că ai foarte multe frustrări, complexe. Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km.

Nu, n-am avut niciodată teama asta. Se termină tot când ai o teamă”, ne-a spus Octavia Geamănu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...