Dezvăluirea lui Tudor Chirilă despre filmul în care joacă alături de actori celebri. ”Să nu fiți la toaletă când apar”

Ana Ionescu 14.05.2021, 13:20
Dezvăluirea lui Tudor Chirilă despre filmul în care joacă alături de actori celebri. ”Să nu fiți la toaletă când apar”

Tudor Chirilă va juca într-un film hollywoodian, alături de Florin Piersic Jr., dar şi de alte nume grele ale cinematografiei, precum Samuel L Jackson și Michael Keaton. Pelicula va apărea pe marile ecrane la vară. Tudor Chirilă a făcut şi primele dezvăluiri despre rolul pe care îl va interpreta în filmul “The Protégé”.

Ce a spus Tudor Chirilă despre rolul său din filmul “The Protégé”

După lansarea trailerului filmului “The Protégé”, Tudor Chirilă a dat şi primele detalii despre rolul său în pelicula hollywoodiană.

“Acuma nu vă așteptați la vreun rol principal, dar filmul e beton și fără mine. Măcar să nu fiți la toaletă când apar. Din film mai fac parte Florin Piersic jr. și Cosmin Dominte”, a fost comentariul lui Tudor Chirila pe reţelele de socializare.

Nici reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, Tudor Chirilă primind numeroase felicitări din partea acestora.

Felicitări tuturor!! Şi la cât mai multe apariţii de genul, pentru că din păcate în România nu prea se mai fac filme şi iată că acum nici în teatre nu vă mai puteţi exprima, cu această criză sanitară!

Minunat! Încă un motiv de mândrie! Mă bucur și te felicit!, Locul actorilor români e la Hollywood! Lângă al nostru Sebastian Stan. Tudor Chirilă, orice rol ai juca, ești UNIC! Tudor Chirilă felicitari! Modest şi cu simţul umorului. Faci parte din categoria romanilor cu care ne mândrim Abia aştept să apară!, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani lui Tudor Chirilă.

O mare parte din producția „The Protégé”, filmată în România

Filmul “The Protégé” în care joacă Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr se anunţă un succes, iar fanii îl aşteaptă cu nerăbdare. Pelicula este pusă în scenă de Martin Campbell, care a mai regizat și “The Expendables”, “James Bond -Casino Royale”, dar și “Masca lui Zorro”.

O mare parte din producția „The Protégé” a fost filmată în România, de către Frame Film, producătorii serialului „Las Fierbinți”. Filmările au avut loc în Bucureşti şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. Cei care vor viziona filmul vor avea ocazia să vadă şi alţi actori români cunoscuți, precum George Piştereanu şi Cosmin Dominte. Filmul va avea premiera pe 20 august.

Subiectul peliculei se concentrează asupra Annei (Maggie Q), o tânără care a fost salvată în copilărie de legendarul asasin Moody, interpretat de Samuel L. Jackson. Anna a fost antrenată să devină unul dintre cei mai bun asasini. Viaţa ei este însă dată peste cap, atunci când Moody este asasinat. Anna decide să plece în căutarea criminalului pentru a se răzbuna, iar totul se transformă într-un joc de seducţie şi dominare împotriva unui criminal enigmatic.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI