Dezastru la Viitorul. Câți jucători sunt infectați cu COVID-19, până acum

Dezastru la Viitorul. Câți jucători sunt infectați cu COVID-19, până acum

Viitorul are probleme înaintea meciului de campionat cu Voluntari, din cauza infectărilor cu COVID-19. Doi dintre jucătorii grupării dobrogene testați pozitiv au participat la acțiunile naționalei de tineret.

Dezastru la Viitorul. Câți jucători sunt infectați cu COVID-19

Viitorul se află pe lista echipelor din Liga 1 cu probleme din cauza COVID-19. Asta după cazurile de infectare apărute la naționala de tineret, înaintea meciului cu Malta. Oficialii grupării dobrogene au anunțat că Radu Boboc și George Ganea au fost depistați pozitiv.

„Internaționalii de tineret Radu Boboc și George Ganea au fost depistați pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile.

Radu Boboc a ieșit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 și a rămas în izolare.

Revenit marți noapte de la lotul național U21, George Ganea a fost supus joi dimineață unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv”, este comunicatul pe care cei de la Viitorul l-au postat pe site-ul clubului.

Liga 1 se reia la finalul acestei săptămâni, după acțiunile echipelor naționale. Pentru Viitorul urmează un  meci în deplasare, cu FC Voluntari, în etapa a 7-a din Liga 1.

Radu Boboc și George Ganea sunt cei doi jucători de la Viitorul testați pozitiv cu noul coronavirus

Cine sunt cei doi jucători de la Viitorul infectați cu COVID-19

George Ganea s-a născut la București și a făcut o parte din juniorat la Universitatea Cluj și Rapid București. Trecut pe la echipa de tineret a lui AS Roma, George a jucat și la loturile naționale U16, U17 și U18 ale României.

Ajuns la Viitorul în februarie 2019, atacantul nostru a marcat o dublă la meciul său de debut ca titular în campionat și a câștigat Cupa și Supercupa României în sezonul 2018/2019.

Debutul în Liga 1 – 01.04.2019: Sepsi Sf. Gheorghe – FC Viitorul 0-0

Radu Boboc, internaționalul român de tineret originar din Craiova a intrat în Academia de Fotbal Gheorghe Hagi în anul 2013. Radu a adunat peste 25 de prezențe pentru echipa de seniori a Viitorului, alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României în sezonul 2018-19.

Radu a participat la Campionatul European U21 din Italia în 2019 cu reprezentativa de tineret a României.

Debutul în Liga 1 – 22.07.2018: FC Viitorul – Dunărea Călărași 0-1

Gică Popescu, diagnosticat cu coronavirus în septembrie

FC Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial înaintea meciului pe care România l-a disputat cu Austria, la Klagenfurt, în Liga Națiunilor. Fostul internațional, component de bază al „Generației de Aur”, acum președinte la Viitorul Constanța, a fost diagnosticat cu coronavirus. Cu toate acestea, clubul constănțean anunța atunci că Gică Popescu este asimptomatic, dar se afla în așteptarea unui răspuns de la DSP pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații”, se arăta pe 7 septembrie în comunicatul FC Viitorul Constanța.

Gică Popescu s-a testat separat de restul echipei. Între timp, a scăpat de această problemă.

Viitorul se pregătește de meciul cu Voluntari, din deplasare, programat luni, 19 octombrie, de la ora 18. După șase etape, Viitorul e pe locul 13, cu șase puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI