Detaliul ținut secret de Ceaușescu. Cine este femeia celebră din România pe care o iubea în taină

Stan Filon 12.05.2021, 13:21

Nicolae Ceaușescu a făcut o pasiune pentru o femeie celebră din România. Atracția secretă pe care o simțea liderul partidului Comunist a ajuns însă la urechea soției sale, Elena Ceușescu, care a luat-o razna atunci când a aflat. A făcut crize de gelozie mult timp.

Cine este femeia celebră din România pe care o iubea în taină

Elena și Nicolae Ceaușescu au avut o viață de familie aparent liniștită. Se afișau mereu împreună și și-au crescut copiii cum au putut mai bine, însă apropiații lor au spus că în spatele ușilor închise erau probleme serioase. Elena Ceușescu era chiar rea de muscă și se pare că a avut destul de multe relații extraconjugale, pe când despre Nicolae Ceaușescu s-a aflat că ar fi avut relații nepotrivite în închisoare.

Liderul Partidului Comunist Român a făcut însă o pasiunea și pentru o artistă foarte apreciată, atât pe timpul comuniștilor, cât și după Revoluția din Revoluția din anul 1998. Nicolae Ceaușescu o iubea de la distanță pe nimeni alta decât Matilda Pasca Cojocărița, celebra cântăreață de muzică populară, scrie stiridinlume.ro.

Cine este femeia celebra din Romania pe care Niolae Ceusescu o iubea in taina
Cine este femeia celebra din Romania pe care Niolae Ceusescu o iubea in taina

Tânăra a câștigat titlul de Miss România

Acesta a remarcat-o pe frumoasa artistă imediat după ce tânăra Matilda Pascal Cojocărița a câștigat un concurs asemănător cu Miss România. Apoi și-a început și cariera de cântăreață de muzică populară. Dacă a fost mai mult decât o iubire platonică între cei doi, nu se știe, dar ceea ce se cunoaște este faptul că Nicolae Ceaușescu spunea despre Matilda Pascal Cojocărița că este o ”comoară națională cu voce de privighetoare”.

La fel se știe și faptul că Elena Ceușescu a aflat despre atracția pe care o simte Nicolae Ceaușescu pentru tânăra cântăreață. Gurile rele spun însă că nu avea de ce să fie atât de geloasă, dacă relaia nu ar fi fost mai strânsă decât se știe între Nicolae Ceaușescu și Matilda Pascal Cojocărița.

Elena Ceaușescu a făcut o criză de gelozie de zile mari, care a ținut zile, dacă nu cumva săptămâni la rând. Acesta a fost și motivul pentru care Matilda Pascal Cojocărița nu a participat la nicio petrecere dată de Nicolae Ceușescu. Pur și simplu nu era invitată de Elena Ceușescu.

”Acesta a fost motivul pentru care nu a fost de acord ca Matilda Pascal Cojocărița să fie prezentă la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a declarat ulterior în presa centrală un apropiat al artistei. Cântăreața refuză să vorbească despre acest subiect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...