Detaliul rușinos din trecutul lui Meghan Markle. Chiar ea a dezvăluit gestul surprinzător pe care îl făcea în adolescență

Andra Daoud 05.10.2022, 14:44
Detaliul rușinos din trecutul lui Meghan Markle. Chiar ea a dezvăluit gestul surprinzător pe care îl făcea în adolescență

Meghan Markle a surprins de multe ori cu franchețea ei, însă pe zi ce trece ies la iveală detalii care mai de care mai interesante despre ducesă. Recent, soția prințului Harry a făcut o mărturisire pe care mulți o consideră rușinoasă. Are legătură cu un moment din adolescență, iar Meghan nu s-a ferit să recunoască în direct.

Amintirea rușinoasă a lui Meghan Markle din adolescență

După ce au participat la funeraliile reginei Elisabeta, Meghan Markle și prințul Harry s-au întors în SUA, unde și-au reluat activitățile. Ducesa are un podcast intitulat Archetypes, în cadrul căruia discută cu diverse personalități pe anumite teme. Recent, gazda podcastului a făcut o mărturisire care i-a luat prin surprindere pe ascultătorii ei.

Meghan Markle l-a avut invitat într-un episod de podcast pe comediantul Margaret Cho, cu care a discutat despre discriminarea cu care se confruntă, din cauza originii sale coreene. La un moment dat, Meghan a dezvăluit că în adolescență a cunoscut cultura asiatică dintr-o perspectivă originală: mergea cu mama ei la spa-uri coreene, unde stătea dezbrăcată complet.

„Mi-a plăcut foarte mult să cunosc alte culturi, iar o parte din asta, eu și mama mea mergeam adesea împreună la spa-ul coreean. Pentru cei dintre voi care nu ați mai fost la unul, este o experiență foarte umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă până la 90 de ani, toate mergând dezbrăcate și așteptând să primească o exfoliere corporală pe una dintre aceste mese aliniate la rând.”, a mărturisit ducesa.

Detaliul rusinos din trecutul lui Meghan Markle. Chiar ea a dezvaluit gestul surprinzator pe care il facea in adolescenta
Meghan Markle mergea la spa-uri coreene in adolescenta

„Am vrut un costum de baie, dar nu ai voie”

Meghan Markle a descris și mai amplu experiența și a spus că se jena destul de tare când intra acolo și că și-ar fi dorit să poarte un costum de baie, însă nu era permis. Odată depășită jena însă, Meghan și mama ei aveau parte de un ritual de neuitat, specific culturii coreene, pe care fosta actriță îl ține minte și acum.

„Tot ce am vrut a fost un costum de baie, dar nu ai voie. Odată ce am depășit acea jenă adolescentină, eu și mama mea urcam la etaj, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței. Ne uitam în jur la toate aceste femei coreene frumoase, care îmbrățișaseră tradiția generațională a jjimjilbang-ului (spa-ul coreean) și o împărtășeau una cu cealaltă. Aceasta era o parte din cultura asiatico-americană pe care o cunoșteam.”, a adăugat ea.

Soția prințului Harry a mărturisit că nu era conștientă la vremea aceea de prejudecățile cu care se confruntau femeile de origine asiatică, dar a înțeles mult mai târziu stereotipurile societății.

 

Urmăriți Impact.ro și pe