Detaliul observat pe crucea lui Alexandru Arșinel. Ce s-a văzut în momentul în care sicriul a ajuns la Teatrul de Revistă

Anca Manolica 30.09.2022, 15:58

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului Alexandru Arșinel a fost depus în cursul acestei după-amiezi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, acolo unde artistul și-a petrecut o mare parte din viață, mai exact 44 de ani. Ce detaliu a fost observat pe crucea lui Alexandru Arșinel în momentul în care sicriul a ajuns aici.

Sicriul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă

Marele actor a murit joi, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, după o lungă și grea suferință. Alexandru Arșinel era internat de mai multe zile pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din Capitală. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, trupul acestuia nu a mai rezistat, pe fondul vârstei înaintate și al problemelor de sănătate cu care s-a luptat în ultimii ani.

La nici 24 de ore de când și-a dat ultima suflare, actorul se întoarce în locul pe care l-a iubit cel mai mult și unde și-a petrecut mai bine de 40 de ani din viață. În cursul zilei de astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde toți cei care l-au admirat și îndrăgit pe partenerul de scenă al regretatei Stela Popescu.

Detaliul observat pe crucea regretatului maestru

În jurul orei 15:00, trupul lui Alexandru Arșinel a ajuns la Teatrul Constantin Tănase, unde a fost așteptat de o mulțime de colegi de breaslă. În momentul în care sicriul și crucea au fost coborâte din mașina mortuară, s-a putut observa un detaliu pe care nu mulți îl știau. Cei prezenți la fața locului au putut vedea că pe cruce stă scris numele întreg al actorului, Arșinel Alexandru-Ioan.

Detaliul observat pe crucea lui Alexandru Arșinel / foto: cancan.ro
Detaliul observat pe crucea lui Alexandru Arșinel / foto: cancan.ro

Potrivit reporterilor Impact.ro, printre primii care au venit să îi aducă un omagiu artistului a fost rabinul șef al comunității iudaice din România. El a adus o coroană de flori albe. Printre mulțimea de coroane și fotografiile cu regretatul artist, pe un ecran rulează imagini de colecție din cariera de peste șase decenii a acestuia.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, 2 octombrie, la ora 12, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Capitală. Actorul și-a ales locul de veci încă din anul 2015.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...