Detaliul observat pe contul fostului iubit al lui Theo Rose, după ce cântăreața a recunoscut relația cu Anghel Damian. „Plâng și trag dintr-o țigară”

Andra Daoud 01.08.2022, 18:12

La scurt timp după ce Theo Rose a confirmat relația cu regizorul și scenaristul Anghel Damian, oamenii au observat un detaliu interesant pe contul de Instagram al fostului ei iubit. Ce a făcut Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, în ziua în care cântăreața și-a asumat noua relație și ce i-au transmis cei care îl urmăresc online.

Detaliul pe care l-au observat oamenii pe contul lui Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte formau un cuplu de ani buni, iar fanii lor își imaginau că cei doi vor ajunge să se căsătorească. Viața a avut însă alte planuri pentru ei, iar despărțirea a venit când nimeni nu se aștepta. Theo Rose și-a refăcut deja viața și are o nouă relație, pe care și-a asumat-o, prin intermediul unor postări pe Instagram.

Cântăreața a fost surprinsă în timp de ce săruta cu regizorul și scenaristul Anghel Damian, iar după îndelungi speculații, a recunoscut că formează un cuplu cu acesta și că relația dintre ea și Alex Leonte s-a terminat în urmă cu ceva timp. Dacă Theo Rose a fost cât se poate de transparentă, cei care o urmăresc online au vrut să știe cum se raportează fostul ei iubit la situație.

Internauții au observat că Alex Leonte a șters toate fotografiile cu fosta lui iubită de pe contul său și i-au lăsat comentarii care mai de care mai pline de compasiune.

„Plâng și trag dintr-o țigară…”

„Ce păcat că v-ați despărțit și Theo deja are pe altcineva.”

„Viața merge înainte, Alex, ce este al tău este pus deoparte. Ești de o frumusețe rară, să nu dai o lacrima pe această domnișoară, ai toată viața în față.”

„Ce se întâmplă cu tine și Theo?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Alex Leonte le-a primit pe Instagram.

Detaliul observat pe contul fostului iubit al lui Theo Rose, dupa ce cantareata a recunoscut relatia cu Anghel Damian 7
Theo Rose si fostul ei iubit, Alex Leonte, in postura de nasi de botez

Theo Rose și Anghel Damian sunt colegi în serialul de la Pro TV

Theo Rose și-a cunoscut noul iubit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, de la Pro TV. Anghel Damian este regizor și scenarist, iar Theo interpretează rolul unei tinere avocate în serial. Cei doi s-au apropiat la filmări, însă cântăreața susține că nu el este motivul pentru care relația dintre ea și Alex Leonte a ajuns la final.

„Lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele.

Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi.

După care, Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta. Simt că sunt unde trebuie.”, a declarat Theo Rose în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe