Detaliul observat la corpul lui Vladimir Putin stârnește noi controverse. Un general susține că liderul rus are mai multe dubluri

Stan Filon 06.08.2022, 08:00
Detaliul observat la corpul lui Vladimir Putin stârnește noi controverse. Un general susține că liderul rus are mai multe dubluri

Detaliul observat de șeful serviciilor secrete militare ucrainene la corpul președintelui rus Vladimir Putin stârnește noi controverse! Liderul de la Kremlin este observat de foarte mulți experți internaționali la fiecare apariție publică. Aceștia îl tot privesc pe președintele Rusiei în speranța că vor observa urmele unei boli grave sau alte probleme. Șeful serviciilor secrete militare ucrainene a ajuns la o cu totul altă concluzie.

Detaliul observat la corpul lui Vladimir Putin stârnește noi controverse

Președintele Vladimir Putin folosește nu una, ci mai multe sosii! Aceasta este concluzia la care a ajuns șeful serviciilor secrete militare ucrainene, după ce a analizat mai multe imagini cu șeful statului rus. Potrivit generalului-maior Kirilo Budanov, înălțimea și chiar urechile șefului de la Moscova s-au schimbat în timpul aparițiilor sale publice recente.

„Imaginea urechilor este diferită. Este ca o amprentă. Imaginea urechii fiecărei persoane este unică”, a explicat acesta într-o apariție pe canalul „Groshi”.

Detaliul observat la corpul lui Vladimir Putin starneste noi controverse
Detaliul observat la corpul lui Vladimir Putin starneste noi controverse

„Au obiceiuri diferite, maniere diferite”

Șeful serviciilor secrete militare ucrainene a mai observat că presupusele dubluri „au obiceiuri diferite, maniere diferite, mersuri diferite, uneori chiar înălțimi diferite dacă te uiți cu atenție la ele”. Kirilo Budanov spune că Putin are un motiv foarte serios pentru care folosește atâtea dubluri. El afirmă că liderul de la Kremlin este foarte bolnav și tocmai de asta își folosește dublurile pentru a evita aparițiile publice, potrivit publicației de știri ucrainene TSN.

Cu toate că multe persoane spun că Vladimir Putin este bolnav grav, liderul de la Moscova se pare că își mai construiește un palat! De data aceasta, președintele Rusiei a ales să-și ridice palatul pe o plajă din Marea Neagră aflată în Georgia, în autoproclamata republică Abhazia. Este locul în care inclusiv liderul sovietic Stalin venea să își petreacă vacanțele.

Informația ridicării palatului a fost confirmată chiar de către liderul autoproclamatei republici Abhazia. Acesta spune că însuși Vladimir Putin i-a ordonat să îi pună la dispoziție un teren aflat lângă stațiunea Pitsunda. La dispoziția președintelui rus s-ar afla, astfel, 186 de hectare de pământ, 115 hectare de apă și o tabără militară din apropiere, aflată sub controlul Serviciului Federal de Protecție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...