Detaliul neştiut până acum despre soţul Loredanei Groza. Are mare succes în afara României

Ioana Bucur 19.01.2021, 15:12

Este excentrică, mereu sexy și una dintre cele mai apreciate artiste din România. Se reinventează, de fiecare dată când simte nevoia unei schimbări, iar aparițiile sale, fie că vorbim despre concerte sau edițiile petrecute la masa juraților „X Factor”, sunt cu adevărat spectaculoase. De mai bine de două decenii, Loredana trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Andrei Boncea. Detaliul neștiut până acum despre soțul Loredanei Groza. Cu ce se ocupă și cum a reușit să se bucure de un succes uriaș în afara României.

Detaliul neştiut până acum despre soţul Loredanei Groza

Loredana este unul dintre puținii artiști despre care se poate spune că este „pachetul complet”. Are voce, o carismă inegalabilă, transformă fiecare concert sau recital într-un spectacol, a jucat în filme și a demonstrat că poate recunoaște și antrena tinere talente aflate la început de drum. Departe de ochii publicului, însă, este o mamă devotată și o soție fericită. Mereu în spatele camerelor de filmat, departe de lumina reflectoarelor, Andrei Boncea se bucură de un succes uriaș, în special în afara României. Detaliul neștiut până acum despre soțul Loredanei Groza.

Loredana Groza și Andrei Boncea au devenit soț și soție acum mai bine de două decenii, în anul 1998. În același an venea pe lume și fiica lor, Elena. Și-au fost mereu alături, la bine și la greu, în ciuda zvonurilor ce, în urmă cu câțiva ani, vorbeau despre un posibil divorț între cei doi.

Cu ce se ocupă soțul Loredanei Groza
Fiica celor doi a venit pe lume în anul în care s-au căsătorit

Cu se ocupă, de fapt, soţul Loredanei Groza

Soțul Loredanei Groza este producător de film. Andrei Boncea are toate motivele să fie mândru de producțiile cinematografice la care a contribuit, în palmaresul său numărându-se filme ce au avut un succes impresionant, precum „Supraviețuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor”, „Garcea și oltenii”. A fost implicat și în numeroare proiecte străine, dar care au fost filmate în România. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt „Amen” – a cărei regie este semnată de Costa Gavras, „Callas Forever” – filmul lui Franco Zeffirelli și „Modigliani” lui Mick Davis, în care Loredana Groza a avut și o apariție. Unul dintre filmele produse de soțul Loredanei Groza, „Joyeux Noel”, regizat de Christian Carion, a primit o nominalizare la Premiile Oscar, în anul 2006, la categoria „Cel mai bun film străin”.

Loredana Groza, vacanță de vis într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume

Loredana Groza a început noul an cu o vacanță de vis, pe plajele exotice din Tulum, Mexic. Jurata „X Factor” a atras toate privirile celor din jur, cu trupul perfect și ținutele „lejere”. Artista și-a ținut fanii de pe rețelele de social media la curent cu fiecare experință superbă trăită în vacanță. Îmbrăcată în costume de baie care mai de care mai provocatoare, mai senzuale și mai sexy, blondina știe cum să-și pună în valoare formele voluptoase care trezesc imaginația tuturor reprezentanților sexului tare. Imaginile incendiare se pot vedea AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...