Detaliul neștiut din viața lui Mihai Bobonete. De ce s-a căsătorit abia după 14 ani de relație cu Cătălina

Badea Violeta 03.01.2022, 11:57

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, se cunosc încă din anul 1995, însă și-au unit destinele abia după 14 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, pe data de 19 septembrie și au împreună doi copii superbi. Recent, simpaticul actor a dezvăluit de ce a durat atât de mult până au făcut pasul către altar. Iată detaliul neștiut din viața comediantului!

Mihai Bobonete, detalii despre căsnicia sa

Mihai Bobonete nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta a devenit cunoscut de publicul din țara noastră datorită aparițiilor sale în serialul celebru de pe Pro TV, „Las Fierbinți”. De asemenea, Mihai Bobonete se bucură de un succes răsunător și ca stand-up comediant.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu amănunte din viața sa personală. Ei bine, îndrăgitul actor și soția lui, Cătălina, formează un cuplu de aproximativ 27 de ani. Cu toate astea, ei sunt căsătoriți doar de 12 ani.

Mihai Bobonete și partenera lui de viață și-au unit destinele în anul 2009, după circa 14 ani de relație. Iată de ce au așteptat atât până să ajungă la altar.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte.

Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume.

Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii.”, a declarat actorul pentru viva.ro.

Mihai Bobonete, Catalina si cei doi copii
Mihai Bobonete, Catalina si cei doi copii

Cum a cunoscut-o Mihai Bobonete pe soția sa

Îndrăgitul actor din „Las Fierbinți” și-a cunoscut partenera de viață în urmă cu aproape trei decenii. La acel moment, comediantul era doar un adolescent visător care se pregătea de liceu.

Cu toate astea, Mihai Bobonete a avut curajul de a o invita la dans pe cea care avea să-i fure inima pentru totdeauna. Așa a început totul, iar povestea lor de dragoste avea să evolueze foarte frums. Actorul o admiră foarte mult pe Cătălina și spune că ea l-a făcut să devină mai bun.

„A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul.

Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult.”, a mai spus Mihai Bobonete pentru aceeași sursă.

Actorul și soția lui au un mariaj foarte frumos, iar tabloul lor de familie este completat perfect de cei doi copii pe care îi au împreună. Este vorba de un băiețel pe nume Octavian, dar și despre o fetiță, Maria.

Urmăriți Impact.ro și pe