Detaliul neștiut din relația lui Mircea Badea cu Carmen Brumă. Femeia a mărturisit după 20 de ani împreună

Andra Daoud 04.01.2022, 15:33

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de două decenii, au un copil de 7 ani, dar nu s-au grăbit să facă nunta. Carmen Brumă a vorbit de multe ori despre faptul că nu crede în instituția căsătoriei și a spus care este secretul relației lor fericite. Este vorba despre un detaliu pe care puțini îl cunosc.

Detaliul neștiut din relația lui Mircea Badea cu Carmen Brumă

La începutul anilor 2000, Mircea Badea și Carmen Brumă apăreau pentru prima dată împreună. Erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”, iar de acolo până la a forma un cuplu nu a fost decât un pas. Cei doi au fost foarte discreți, de-a lungul timpului, cu privire la relația lor. Vorbesc rar despre viața personală, iar atunci când au ceva de transmis o spun clar și răspicat.

Așa s-a întâmplat și în perioada în care toată lumea îi întreba de ce nu se căsătoresc, iar Carmen Brumă a declarat că nu crede în căsătorie și că un act nu îți poate garanta fericirea. Vedeta de televiziune a povestit recent un detaliu mai puțin cunoscut din viața ei și a lui Mircea Badea. Unul dintre secretele relației lor este că ea nu este deloc geloasă și posesivă și că nu se gândește la infidelitate ca la un pericol pentru relație.

E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. a spus Carmen Brumă la Antena Stars.

Detaliul neștiut din relația lui Mircea Badea cu Carmen Brumă. Femeia a mărturisit după 20 de ani împreună
Detaliul neștiut din relația lui Mircea Badea cu Carmen Brumă. Femeia a mărturisit după 20 de ani împreună

„Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”

Controlul nu are ce căuta, așadar, în relația lor, iar Carmen Brumă spune că niciodată nu își sună partenerul să-l verifice sau să-l întrebe unde este. Ea consideră că a-i da spațiu partenerului este una dintre condițiile pentru ca o relație de lungă durată să funcționeze.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire. a mai spus Carmen Brumă pentru sursa citată.

Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un băiețel, pe Vlad, în vârstă de 7 ani. Multă lume i-a întrebat, de-a lungul timpului, de ce nu se căsătoresc si fiecare dintre ei a lămurit misterul, în stilul caracteristic.

Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii pe care o moderează că a cerut-o în căsătorie în urmă cu mai mulți ani pe Carmen Brumă, însă ea a refuzat. La rândul ei, „topmodela”, așa cum o alintă prezentatorul, a declarat în urmă cu câțiva ani:

E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe