Detaliul neștiut de la înmormântarea Ilenei Ciuculete. O vedetă a mărturisit după 6 ani, ce a făcut Cornel Galeș la ieșirea din biserică

Mihnea Tălău 19.03.2023, 09:57
Detaliul neștiut de la înmormântarea Ilenei Ciuculete. O vedetă a mărturisit după 6 ani, ce a făcut Cornel Galeș la ieșirea din biserică

Regretata solistă Ileana Ciuculete, care a părăsit această lume mult prea devreme, pe 4 martie 2017, la vârsta de doar 59 de ani nu poate fi uitată de nimeni. Cu atât mai puțin de Gheorghe Turda, care la înmormântarea artistei, a fost unul dintre cei care i-au purtat sicriul pe umeri.

”Viața este și cu greutăți, dar am știut să ies din ele zâmbind”

Îndrăgita artistă a murit la doar câteva luni după ce a fost diagnosticată cu ciroză. Știindu-se o luptătoare, Ileana Ciuciulete credea că va învinge această boală necruțătoare.

”Viața este și cu greutăți, dar am știut să ies din ele zâmbind. Poate să vorbească lumea orice, nu mă interesează. Chiar dacă sufletul mi-a plâns, gurița a cântat și a râs. Nu-mi dă nimeni să mănânc”, a declarat ea, într-un ultim interviu.

Ce l-a rugat Cornel Galeș pe Gheorghe Turda

Unul dintre prietenii ei de suflet, Gheorghe Turda, a vorbit despre artista atât de iubită de români.

”Ileana Ciuculete avea un stil aparte față de alte cântărețe din Oltenia, avea un repertoriu foarte bogat, era tare iubită, era și plătită foarte bine la petreceri. În urmă cu șase ani, când au scos-o din biserica unde a fost prohodul înmormântării lui Ileana, soțul ei, Cornel Galeș, în viață atunci, ne-a rugat, cum este obiceiul la români, să o scoatem din biserică toți prietenii ei adevărați.

Povestea cutremuratoare a mortii Ilenei Sararoiu. Gheorghe Turda spune adevarul despre zvonul ca ar fi fost ingropata de vie (Exclusiv)
Gheorghe Turda 

I-am purtat sicriul pe umeri, a fost o senzație tare ciudată, dar a fost o onoare. Apoi și Cornel Galeș s-a dus imediat după ea, a murit și el tânăr, în acel cumplit accident de mașină care a avut loc în Spania. E clar, a fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede. Ea și Cornel au avut o relație foarte frumoasă de familie”, ne-a declarat Gheorghe Turda, exclusiv pentru Playtech Știri.

După doi ani s-a stins din viață și soțul ei, Cornel Galeș

Tragedia a făcut ca la doi ani de la decesul artistei, pe 1 decembrie 2019, să se stingă din viață și soțul ei, Cornel Galeș, într-un accident de mașină în Spania. Avea doar 60 de ani. A fost înmormântat lângă Ileana, la Cimitirul Străulești 2, din București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...