Detaliul neștiut de la începutul relației dintre Alex Velea și Antonia. O artistă celebră a făcut dezvăluirea: „Se certa cu fosta lui soție”

Elena Avramescu 11.06.2022, 13:54
Detaliul neștiut de la începutul relației dintre Alex Velea și Antonia. O artistă celebră a făcut dezvăluirea: „Se certa cu fosta lui soție”

În urmă cu mulți ani de zile, Alex Velea a avut o dispută celebră, iar acum, Andreea Bănică a ținut să clarifice ceea ce s-a întâmplat mai exact și de la ce a pornit totul. În prezent, cei doi nu-și mai vorbesc, nefiind vorba despre un proces mai vechi, despre care s-a tot vorbit în spațiul public.

Andreea Bănică, despre certurile cu Alex Velea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nașii de cununie pentru Alex Velea și fosta sa soție Ana, iar Lucian i-a fost chiar și impresar artistului, în urmă cu șapte ani. Cu toate acestea, relația de prietenie dintre ei s-a distrus, iar din acest motiv Andreea Bănică și Alex Velea nu-și mai vorbesc deloc.

Tot în urmă cu mai mulți ani, Alex Velea a câștigat procesul intentat împotriva fostului său impresar și naș de cununie, Lucian Mitrea, problema fiind o sumă de bani pe care Velea ar fi trebuit să o primească după ce a susținut un concert. Fanii credeau că prietenia dintre ei s-a destrămat de la acest punct, însă Andreea Bănică a decis să facă lumină și a mărturisit este adevăratul motiv pentru care cei doi nu-și mai vorbesc de ani de zile, când a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări’ cu Denise Rifai, de la Kanal D.

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat, ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali.

Am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil. De aici a plecat ruptura”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Alex Velea, marturisire din viata de familie despre Antonia. Ce se intampla cu vedeta cand pleaca in vacanta
Alex Velea, certat cu Lucian Mitrea

„Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul”

Atunci când a fost întrebată dacă s-a împăcat cu artistul, Andreea a spus că nu a avut ocazia, însă își dorește foarte mult acest lucru.

„Nu am avut această ocazie (n.r. să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el.

Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat”, a mai spus Andreea Bănică.

Alex Velea l-a dat în judecată pe Lucian Mitrea deoarece solistul avea de primit o anumită sumă de bani, după un concert susținut de Revelion. În cele din urmă, procesul a fost câștigat de Velea, care avea de recuperat de la Lucian Mitrea aproximativ 4.700 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...