Detaliul important pe care procurorii l-ar fi omis în cazul Caracal. Acuzații grave. „Merităm adevărul și nu mascarada de până acum”

Apar noi informații despre celebrul caz Caracal, care a șocat o țară-ntreagă, cu atât mai mult cu cât a scos la iveală la multe dezechilibre generate de o gestionare nepotrivită a autorităților.

Ce au omis să verifice procurorii DIICOT, în cazul Caracal

A trecut deja mai bine de un an de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, două tinere care au fost răpite și ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecaninc auto din Olt, în vârstă de 66 de ani. Chiar și după atâta timp, nu s-a făcut lumină în totalitate în această anchetă.

Casa Monstrului din Caracal.

Casa Monstrului din Caracal.

Trupurile celor două adolescente nu au fost de găsit, în timp ce Gheorghe Dincă își schimbă declarațiile, la un interval de timp. Pe rând, el neagă că le-ar fi ucis pe cele două fete pe care le-a luat la ocazie. Au urmat apoi câteva episoade în care Gheorghe Dincă, încarcerat deja de luni bune, a început să se căiască și să recunoască faptele.

Dar pe lângă toate aceste variabile care ar putea schimba datele anchetei, a mai ieșit la iveală un aspect. Se pare că procurorii DIICOT au omis să verifice una din camerele în care locuia Monstrul din Caracal. În urma mai multor discuții pe care avocații familiilor Melencu și Măceșanu au avut-o cu Mihaela Brook, un specialist criminilor din SUA, au ajuns la concluzia, urmărind îndeaproape rechizitoriul, că o camera din casa lui Dincă, din Caracal nu a fost insepctată și analizată.

„Să vă spun ce există la rechizitoriu, ca să vedeți cât de ”complet” este. Pagina 35: avem descrierea locului faptei, iar la un moment dat avem casa, ne explică despre camere, măsurile acestora, și așa mai departe”, a spus Mihaela Brooks, un profier român celebru care locuiește în Statele Unite ale Americii.

Procurorii DIICOT, care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă de răpire. În luna ianuarie a acestui an, Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de judecată: trafic de persoane, trafic de minori, viol, două infracțiuni de omor calificat, două infracțiuni de profanare cadavre sau morminte.

„Dacă Alexandra este în viață atunci așteptarea este una CRIMINALĂ iar dacă nu, merităm totuși ADEVĂRUL și nu mascarada de până acum ‼️ Și fac un APEL PUBLIC către șeful STS să își ceară scuze public pentru modul în care au interacționat operatorii 112 cu Alexandra‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu înaintea noului termen al procesului de la Tribunalul Olt.

Sursa foto: Inquam Photos/ Bogdan Danescu 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI