Detaliul de care Andreea Marin nu a ţinut cont. A postat fotografia pe internet aşa, spre surprinderea fanilor

Badea Violeta, Ana Ionescu 16.09.2021, 09:40

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Vedete este recunoscută pentru stilul ei vestimentar simplu și elegant, dar de data aceasta un detaliu le-a atras atenția tuturor prietenilor săi virtuali. Iată ce fotografie a postat diva pe internet.

Andreea Marin, într-o ținută care i-a scos în evidență decolteul

Andreea Marin a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, încă de pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”, difuzată la postul de televiziune TVR 1. De asemenea, vedeta a mai avut și alte proiecte și apariții, așa că a devenit extrem de apreciată și a căpătat o mulțime de fani.

Diva își dorește să păstreze o legătură extrem de apropiată cu admiratorii săi, așa că postează destul de des fotografii din viața sa de zi cu zi sau din locurile pe care le vizitează.

Recent, fosta zână a surprizelor s-a pozat într-o ținută elegantă, iar internauții au observat un detaliu în imagini care le-a captat toată atenția. Vedeta s-a afișat cu un decolteu destul de generos. Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Andreea Marin se află într-o formă de invidiat și se poate lăuda cu o siluetă de fotomodel.

Andreea Marin a postat o fotografie senzuala pe internet

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Capri

În luna august, Andreea Marin a mers în vacanță în Italia, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și de Violeta. Vedeta a publicat câteva imagini fabuloase din Capri. Cei trei au vizitat orașul și s-au bucurat de apele Mării Tireniene.

„Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri.

A fost de neuitat şi această vacanţă. O scurtă, dar minunată binecuvântare”, a precizat Andreea Marin pe o rețea de socializare.

La un moment dat, Andreea Marin a fost surprinsă tur organizat în regiunea turistică italiană. Vedeta purta o pălărie și niște ochelari de soare, dar nu acest lucru a atras atenția, ci faptul că în apropiere se afla și Jennifer Lopez. Vedeta și iubitul ei, Ben Affleck, au optat pentru aceeași destinație.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...