Detaliul care l-a șocat pe Mircea Badea la Klaus Iohannis. Prezentatorul a făcut mărturisirea în timpul emisiunii de la Antena 3

Redacția IMPACT 09.07.2020, 16:14
Detaliul care l-a șocat pe Mircea Badea la Klaus Iohannis. Prezentatorul a făcut mărturisirea în timpul emisiunii de la Antena 3

Mircea Badea a comentat discursul de miercuri seara, susținut de președintele Klaus Iohannis, la finalul vizitei sale la Institutul Cantacuzino. Iohannis a lăudat performanțele medicilor din cadrul institutului, acolo unde se realizează teste pentru coronavirus.

Mircea Badea, despre discursul lui Klaus Iohannis

Realizatorul emisiunii „În Gura presei” a remarcat un lucru interesant în declarația de ieri seară a președintelui României. Fără nici măcar o ironie, Mircea Badea susține că i s-a părut că șeful statului a avut un discurs foarte uman, care nu seamănă deloc cu cele anterioare. Jurnalistul nu a putut să nu remarce acest lucru, pe care l-a transmis live, chiar în timpul emisiunii sale de la Antena 3.

„Apropo de Werner! Totuși să remarc asta! Când e de remarcat, remarc… A fost parca altă persoană! Am fost pur și simplu surprins. Mi-am dat seama că e el pentru că a zis ”peroadă”. În peroada asta”.. nu îi iese i-ul de la perioadă, niciodată nu îi iese și zice ”peroadă”. Și zic: Da, măi, el e! Dar de ce mi s-a părut de nerecunoscut? A avut un discurs de om! Adică nu a mai avut un discurs din ăla… de bizar.

A avut un discurs de om. Și am zis: WOW! Așa ceva? Pur și simplu WOW! Pur și simplu a fost înspăimântător, nu l-am recunoscut! Cine l-a răpit pe Werner, l-au răpit extratereștrii și l-au returnat avariat. Ce s-a întâmplat?”, a spus Mircea Badea.

Ieri, la fel ca și azi, Președintele Klaus Iohannis a îndemnat românii la respectarea cu mai mare strictețe a regulilor de igienă și de distanțare socială, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de infecții cu coronavirus.

„Dacă respectăm normele care sunt în vigoare, avem o șansă bună să trecem mai departe cu cât mai puține persoane îmbolnăvite și, da, cu cât mai puține persoane decedate din cauza acestei boli. Să nu ne imaginăm că dacă este vară și plecăm undeva la munte sau la mare scăpăm de virus.

Din păcate, virusul merge cu noi și la mare, și la munte, ține de noi să ne protejăm cât putem de bine. Nu ne-am dorit această boală, ea ar fi venit indiferent cine ar fi fost la guvernare, dar haideți să respectăm indicațiile specialiștilor, haideți să facem aceste lucruri simple, ca să îngrădim răspândirea virusului, pentru a putea trece cu bine de această perioadă dificilă”, a declarat ieri, Președintele Klaus Iohannis.

Urmăriți Impact.ro și pe