Detalii teribile din trecutul trupei Talisman: Tavi Colen ar fi încercat să violeze o artistă care a devenit celebră în România. Alin Oprea confimă tot

Nicu Stan 03.08.2021, 10:25

Detalii teribile din trecutul trupei Talisman: Tavi Colen ar fi încercat să violeze o artistă care a devenit celebră în România. Alin Oprea confimă tot, el fiind acel care a și aplanat scandalul uriaș. Artista, foarte cunoscută acum în România, a vrut să meargă la poliție. Cu cine ar fi vrut să fie Tavi Colen, dar a fost refuzat, vedeți în rândurile de mai jos.

Tavi Colen, la un pas să violeze o cântăreață celebră de la noi. ”A ieșit cu blugi rupți, cu părul vâlvoi….”

Detalii teribile din trecutul trupei Talisman au ieșit la iveală. Tavi Colen ar fi încercat să violeze o artistă care între timp a devenit celebră în România. Alin Oprea a confimat totul.

Astfel, acum ceva timp, Tavi Colen ar fi hărțuit-o sexual pe Minodora, iar artista ar fi fost la un pas de a-l reclama la poliție pentru tentativă de viol. Cel care ar fi aplanat lucrurile ar fi fost nimeni altul decât Alin Oprea, pe atunci jumătatea formației ”Talisman”.

Alin Oprea a recunoscut tentativa de viol a lui Tavi Colen asupra artistei
Alin Oprea a recunoscut tentativa de viol a lui Tavi Colen asupra artistei

Tentativa de viol a avut loc în anul 1997

Episodul incredibil ar fi avut loc în anul 1997, atunci când Tavi Colen a fost la un pas să o violeze pe cântăreața Minodora.

Alin Oprea, fondatorul formației ”Talisman”, ar fi intervenit la momentul respectiv și ar fi aplanat scandalul, ajutând-o pe Minodora să uite prin ce a trecut.

Alin Oprea a convins-o pe Minodora să nu se ducă la poliție

”Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru tentativă de viol, dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră.

După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi). Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei, iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite.

Mama Minodorei nu știa cine este, de fapt, Tavi Colen

Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un suc, însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei și că trebuie să plece împreună acasă.

După câteva tratative joviale, Tavi a reușit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă, aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune”, a povestit o sursă, potrivit cancan.ro.

Alin Oprea a scăpat-o pe Minodora de la viol

Tentativa de viol a fost oprită la timp chiar de către Alin Oprea, care i-a sărit în ajutor cântăreței.

”La foarte scurt timp, Tavi a rugat-o pe Minodora să urce cu el până în camera de hotel, sub pretextul de a-l ajuta să-și facă bagajul pentru plecare. La scurt timp au început să se audă țipete disperate de ajutor din acea cameră, iar Alin a țâșnit ca din pușcă pe scări să vadă ce se întâmplă.

Minodora arăta groaznic după ce a scăpat din gherele lui Tavi Colen

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire. Ea plângea și-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze și că ea în acel moment merge la poliție să-l reclame pentru tentativă de viol.

Alin o calma, o liniștea, i-a promis că o duce personal acasă. Cred că au stat împreună mai mult de două ore până când Alin a reușit să o mai calmeze și s-o facă să zâmbească, apoi tânăra a plecat acasă cu un taxi. Tot ce vă povestesc a fost văzut și auzit de zeci pe persoane de pe terasa hotelului și sunt convinsă că atât Alin Oprea, cât și Minodora pot confirma acest adevăr”, a mai spus sursa.

Alin Oprea spune că totul este adevărat

Alin Oprea a confirmat toată întâmplarea incredibilă.

”Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Știu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri și să o țin încuiată”, a declarat Alin Oprea pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe