Detalii șocante despre Octavian Bellu. Marele antrenor ar fi vrut să se sinucidă în anii’ 90, gelozia i-a întunecat mințile

Stan Filon 09.06.2023, 18:37
Detalii șocante despre Octavian Bellu. Marele antrenor ar fi vrut să se sinucidă în anii’ 90, gelozia i-a întunecat mințile

Detalii șocante ies la iveală despre Octavian Bellu. Marele antrenor ar fi vrut să se sinucidă în anii’ 90, iar de vină ar fi fost gelozia, care i-a întunecat mințile. Totul a avut loc în timpul Campionatelor Mondiale din Elveția!

Detalii șocante despre Octavian Bellu

Octavian Bellu și Mariana Bitang formează cel mai de succes cuplu de antrenori din istoria sportului mondial. Antrenorii și-au ținut departe de ochii curioșilor relația de iubire pe care o aveau. Cu toate acestea, oamenii implicați în fenomenul gimnasticii cunoșteau faptul că cei doi sunt împreună.

Chiar dacă aveau o relație frumoasă, se pare că Octavian Bellu era și probabil a rămas un tip foarte posesiv. Lotul național de gimnastică a mers la Campionatele Mondiale din Elveția, moment în care între cei doi iubiți a apărut un scandal monstru.

Detalii socante despre Octavian Bellu
Detalii socante despre Octavian Bellu

Marele antrenor ar fi vrut să se sinucidă în anii’ 90

Octavian Bellu era sigur că Mariana Bitang l-ar fi înșelat, așa că a văzut negru în fața ochilor, după cum scrie ciao.ro. Nu i-a venit să creadă că fusese trădat, cel puțin în acceptiunea lui. Antrenorul era aproape sigur că partenera sa l-ar fi înșelat cu un medic, însă nu se știe dacă de la lotul național al României sau de la o altă reprezentativă.

Cert este faptul că Octavian Bellu nu a reacționat tocmai bine în această situație, așa că i-a transmis iubitei sale că se va sinucide. Mai mult s-a închis în camera de hotel și nu a mai răspuns nimănui. Speriată de ce ar putea face Bellu, Mariana Bitang s-a văzut nevoită să ceară ajutor unui membru al lotului național.

România, locul 1 la Campionatele Mondiale de la Lausanne din 1997

Împreună cu bărbatul respectiv, care ar fi cel care a povestit întâmplarea mai târziu, au mers la ușa antrenorului și i-ar fi cerut să deschidă. Nu se știe dacă antrenorul a răspuns sau nu, dar se pare că bărbatul respectiv a spart pur și simplu ușa hotelului, pentru a ajunge la Octavian Bellu.

Nu se știe dacă Octavian Bellu a încercat să-și pună amenințările în plan, nici dacă Mariana Bitang a avut sau nu vreo legătură cu medicul respectiv. Cert este că presa vremii a scris că Octavian Bellu s-a comportat ciudat, fără a veni cu mai multe detalii. Chiar dacă scandalul dintre cei doi antrenori a fost unul destul de dur, lotul României a reușit să facă din nou performanță, clasându-se pe locul 1 pe națiuni la Campionatele Mondiale de Gimnastică din 1997, fiind urmat de cel al Rusiei și cel al Chinei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...