EXCLUSIV

Detalii şoc despre rapperul ”Țeastă”. Cum a murit, de fapt, Andrei Ionescu. Ce tragedie! EXCLUSIV

Alexandru Catalan 05.11.2021, 15:25

Andrei Ionescu, rapperul cunoscut sub numele de scenă ”Țeastă”, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Autopsia a indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Potrivit surorii acestuia, Daniela Yaren Vasilescu, care locuiește la Londra, vestea morții i-a fost transmisă de o rudă mai îndepărtată.

”Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă”, a declarat Daniela Yaren Vasilescu pentru impact.ro. Proprietarul apartamentului a fost cel care miercuri a descoperit corpul neînsuflețit al fostului său chiriaș și care a alertat și autoritățile, nu doar rudele celui decedat.

A fost înmormântat

”Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai  dă niciun semn de viață. Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament”, a adăugat sora fostei vedete.

Ea spune că timpul foarte scurs de la aflarea veștii până la înmormântarea celui care și-a luat viața nu i-a permis să ajungă în România. ”Fratele meu a fost înmormântat în dimineața zilei de vineri, la Plopeni!”, a precizat Daniela Yaren Vasilescu.

Detalii soc despre rapperul ”Teasta”. Cum a murit, de fapt, Andrei Ionescu. Ce tragedie! EXCLUSIV
Rapperul Teasta

Abandonat de tată

Potrivit acesteia, Andrei Ionescu, 35 de ani, dădea în ultima vreme semne tot mai evidente de depresie. ”Noi suntem frați buni doar după tata. Or, tata, din păcate, l-a abandonat demult! După moartea mamei sale, la care a ținut foarte mult, totul s-a acutizat. Nu a avut o viață OK!”, ne-a mărturisit sora sa.

Ea a mai precizat și că Andrei a suferit mult și din cauza faptului că nu a avut de la cine să primească un sfat bun în viață: ”A suferit tot timpul că nu a avut un tată alături. Visul său a fost acela de a scrie muzică și de a-și pune toată durerea în versuri. Din păcate, toată suferința asta a lui a atins o limită!”.

Ce s-a descoperit la autopsie

Daniela Yaren Vasilescu mai spune că Andrei Ionescu ”Țeastă” a încercat să se sinucidă și cu ajutorul unor pastile de tip Xanax, folosite în tratarea depresiei, descoperite la autopsie, dar a sfârșit prin a se spânzura.

”Din păcate, oamenii când aud că ești îân depresie au tendința de a râde de durerile tale. Cei mai mulți dintre noi nu realizăm că depresia te poate aduce în pragul morții”, a conchis sora celui dispărut. ”Regret că nu am fost o soră mai bună și nu am știut să-i alin durerile. Sper din tot sufletul să fie mai fericit acum!”, a adăugat ruda sa cea mai apropiată.

Sora artistului a făcut anunțul

Tot Daniela Yaren Vasilescu a fost cea care i-a anunțat pe foștii colaboratori ai fratelui său despre moartea acestuia. Așa s-a întâmplat și cu cântăreața Adda , cu care Andrei Ionescu ”Șeastă” a colaborat la începutul carierei sale muzicale. Cei doi au lucrat împreună la piesa „Minți murdare făcute praf”, cu care au reușit să facă o bună impresie, atât în rândul fanilor, cât și al industriei muzicale, în general.

”Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook, la aflarea știrii. Șoțul acesteia, Cătălin Rizea, a precizat pentru impact.ro că cei doi nu mai ținuseră legătura în ultimii ani. ”Acea melodie, de la care au trecut ceva ani, a fost doar o colaborare de moment. Nu cunsoc prea multe amănunte, fiindcă colaborarea s-a produs înainte ca eu să devin soțul Addei, dar cred că fiecare și-a văzut în mod diferit cariera”, a arătat Cătălin Rizea.

Urmăriți Impact.ro și pe