Detalii picante oferite de fostul soț al Angelei Similea. ”Și-a înșelat toți bărbații”. Cine a influențat-o pe artistă

Elena Avramescu 03.08.2020, 19:11
Detalii picante oferite de fostul soț al Angelei Similea. ”Și-a înșelat toți bărbații”. Cine a influențat-o pe artistă

Angela Similea a trăit o experiență șocantă de-a dreptul șocantă după ce instrumentistul Sorin Movileanu a intrat în viața sa, cu care s-a căsătorit pentru a doua oară. Bărbatul, care acum locuiește în Belgia, a făcut mai multe declarații cu privire la Angela Similea.

Detalii picante oferite de fostul soț al Angelei Similea

Sorin Movileanu a dat mai multe informații cu privire la viața sa de când a cunoscut-o pe Angela Similea, având de spus cuvinte destul de grele la adresa îndrăgitei artiste. Acesta a povestit cum s-au cunoscut, amandoi fiind muzicieni, sîntâlnirea lor a avut loc la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat multe ore de vorbă și au jucat cărți, atfel că a început să se înfiripeze o frumoasă poveste de dragoste între cei doi.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a dezvăluit Movileanu, potrivit redactia.ro.

Detalii picante oferite de fostul soț al Angelei Similea
Detalii picante oferite de fostul soț al Angelei Similea

„Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”

Angela și Sorin au avut împreună un copil, un băiat, însă după divorț tatăl lui nu a mai știut absolut nimic de el. În plus fostul soț al Angelei Similea a spus cuvinte grele la adresa artistei, motivând că aceasta nu a fost fidelă niciunui partener al său.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...