Detalii picante despre iubirea dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci. Unde le era ”cuibușorul de nebunii”

Rădulescu Valentin 26.07.2020, 14:16

Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, una dintre cele mai talentate gimnaste din lume, a atras curiozitatea oamenilor. Cei doi se iubeau foarte mult și trăiau o poveste de dragoste ca în filme, iar de multe ori se ascundeau în locuri pe care nimeni nu le-ar fi bănuit. Cum a decurs povestea lor de dragoste?

Cuibușorul de nebunii al Nadiei Comăneci și Ion Dolănescu

Nadia Comăneci și Ion Dolănescu au avut o adevărată poveste de dragoste. Cei doi erau celebri și foarte apreciați în anii 80. Aceștia ar fi fost chiar la un pas de căsătorie, dar din păcate, regretatul interpret de muzică populară s-a stins pe data de 19 martie 2009. De curând însă, au apărut noi informații despre relația celor doi. Nadia Comăneci și Ion Dălănescu nu stăteau foarte mult timp unul fără celălalt, iar de multe ori, fugeau pe litoral sau la casa unui fin de-al artistului, cunoscut și ca ”Finul de la Garoafa”, undeva lângă Focșani. Acolo ar fi fost adevăratul cuibușor de nebunii al celor doi.

„S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerile lui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa”, au declarat surse pentru click.ro.

Detalii picante despre iubirea dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci. Unde le era ”cuibușorul de nebunii”
Detalii picante despre iubirea dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci. Unde le era ”cuibușorul de nebunii”

Când s-a produs ruptura între cei doi?

Ruptura dintre cei doi s-a produs atunci când gimnasta a decis să plece în America, dar au hotărât să păstreze o relație amicală. După mulți ani s-au și revăzut, pe vremea când artista a venit în România. Cei doi au avut o relație foarte frumoasă, deși el era mai mare decât Nadia cu 17 ani. Din păcate, artistul s-a stins din viață pe data de 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac.

Nadia Elena Comăneci se află în prezent la vârsta de 57 de ani, fiind prima gimnastică din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, susținut la Monreal în 1976. În noaptea dintre 27 și 28 noiembrie 1989, aceasta a trecut ilegal granița româno-maghiară, iar în cele din urmă a solicitat azil politic la guvernul Statelor Unite. Românca s-a măritat cu Bart Conner, în anul 1996, iar la vârsta de 44 de ani a dat naștere unui băiețel pe nume Dylan Paul.

Urmăriți Impact.ro și pe